Onze masseurs

Charlie

“Ik heb vele banen gehad, van timmerman tot vrachtwagenchauffeur maar tijdens mijn cursus stoelmassage was er een klik. Ik geniet van het contact met mensen en word er vrolijk van als ze na een massage weer ontspannen en met nieuwe energie aan het werk gaan.”

Wierinder The chairmen at Work

Wierinder

“Ik vind het leuk om stevige massages te geven en mensen van hun klachten af te helpen. Naast masseur ben ik ook veel met sport bezig. Elk nadeel heeft z’n voordeel is mijn motto. Natuurlijk had ik liever goed gezien, maar ik heb hierdoor ook heel veel mooie dingen meegemaakt.”

Ingrid The chairmen at Work

Ingrid

“Ik ben ooit begonnen als sportmasseur en daarna verder gegaan als holistisch massage therapeut. Klachten zijn vaak een signaal dat er iets niet goed gaat, fysiek of emotioneel. Klanten hebben mijn massages weleens een beleving genoemd. Een mooi compliment.”

Marcia The chairmen at Work

Marcia

“De samenwerking met andere masseurs inspireert mij en brengt me weer nieuwe inzichten. Elke keer als ik een massage geef, geef ik mensen een cadeautje,. Mensen komen blij van de stoel af. Dat vind ik fijn. Het is bijzonder om zoveel vertrouwen te krijgen.”

Chris The chairmen at Work

Chris

“Naast stoelmasseur ben ik ook trainingsacteur en sportdocent. Door mijn slechtziendheid heb ik een zesde zintuig ontwikkeld. Daar vertrouw ik sterk op. Ik kan het goed inzetten tijdens de massages die ik geef.”

Masseur Tonny The Chairmen at Work Stoelmassages

Tonny

“Massages bieden iedereen wel wat: soms ontspanning soms verlichting. Als rustpuntje is het altijd prettig. Als mensen willen weten wat voor massages ik geef, dan nodig ik ze graag uit dat gewoon te komen ervaren. Leef nu, want je weet niet wat straks brengt.”

Masseur Sharita The Chairmen at Work Stoelmassages

Sharita

“Ik vind het leuk mensen op korte termijn resultaat te laten voelen in de massagestoel en geniet ervan als ik merk dat blij zijn met mijn adviezen. Leer luisteren naar je lichaam is mijn belangrijkste tip.”

Masseur Joost The Chairmen at Work

Joost

“Door mezelf beter te leren kennen en mijn beperking meer te accepteren, kan ik anderen beter steunen. ‘Maak van je beperking je kracht’ vind ik een mooie spreuk. Je zou dagelijks even tijd moeten maken om alleen te voelen.”

Masseur Daniel The Chairmen at Work Stoelmassages

Daniël

“Het is heel belangrijk om rust te creëren. Om te zorgen voor een goede balans tussen rust en activiteit. Het leukste van het masseren vind ik het contact met mensen. Je kunt mensen in korte tijd op hun gemak laten voelen.”

Masseur Maaike The Chairmen at Work Stoelmassages

Maria

“Positief zijn is belangrijk, ook voor een gezond leven. Als je er echt voor gaat kun je veel meer dan je denkt. Ik vind het een uitdaging aandacht te hebben voor klachten en deze op te lossen. Je kunt mensen echt helpen.”

Barry - The Chairmen at Work

Barry

“Ik vind het belangrijk om tijdens de stoelmassages die ik geef een goede balans te vinden tussen het creëren van mentale en fysieke ontspanning én het aanwakkeren van nieuwe energie. Het is bijzonder om te merken wat een aanraking met mensen doet. Daar krijg ik zelf ook energie van!”