Over de massages

• Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?

Voorafgaand aan de stoel- of sportmassage vindt er een korte intake plaats. Tijdens deze intake kun je eventuele klachten of blessures met de masseur bespreken. Daarna vraagt de masseur je plaats te nemen op de massagestoel en begint de massage. De focus ligt tijdens de massage op rug, nek, armen en schouders. Mocht je bepaalde klachten hebben, dan kan de masseur daar extra aandacht aan besteden.

• Waar vindt de massage plaats?

In overleg zoeken we een prettige, veelal afgeschermde plek op de werkvloer uit om de stoelmassages te geven. Wanneer de massage plaatsvindt (dag en tijdstip), kunnen jij en je collega’s zelf aangeven via het online boekingssysteem. Na afloop ga je ontspannen en met nieuwe energie weer aan het werk.

• Hoe lang duurt een stoelmassage?

Stoel- en sportmassages van The Chairmen at Work duren gemiddeld 20 minuten.

• Hoe maak ik een afspraak?

Biedt jouw werkgever stoelmassages aan via The Chairmen at Work? Dan kun je je inschrijven via de link die je van je werkgever hebt ontvangen. Deze link leidt naar onze online kalender waarin je je massage eenvoudig kunt inplannen binnen de tijden waarop je werkgever de massages aanbiedt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvang je een bevestiging. Een uur voordat je massage start, krijg je van ons nog een reminder.

Ben je werkgever? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

• Waar worden de stoelmassages gegeven?

De stoelmassages worden gegeven op je werkplek, de precieze locatie bepalen we in overleg. Uiteraard wordt er bij het kiezen van de locatie gekeken of de ruimte genoeg rust biedt om te kunnen ontspannen.

• Kan ik mijn kleren aanhouden?

Tijdens de stoelmassages van The Chairmen at Work kun je je kleding gewoon aanhouden.

• Zijn de masseurs gecertificeerd?

Al onze masseurs zijn volledig gecertificeerd stoelmasseur en staan garant voor kwalitatief hoogwaardige massages.

 

Over The Chairmen at Work

  • Wat kost het om The Chairmen at Work in te huren?

Afhankelijk van je wensen maken we voor jouw bedrijf, organisatie of event graag een offerte op maat. Neem contact op met ons op om een offerte aan te vragen.

  • Werkt The Chairmen at Work door heel Nederland?

The Chairmen at Work is actief in heel Nederland. Onze masseurs wonen verspreid over het land. We proberen masseurs zoveel mogelijk bij klanten binnen hun eigen regio in te zetten. Lukt dat een keer niet, dan zorgen we dat onze masseurs met het openbaar vervoer of een taxi op de plek van bestemming komen.

  • Is het nodig een speciale ruimte voor de massages in te richten?

Een stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren waarbij de kleding gewoon aan kan blijven. Daardoor kunnen massages overal op de werkvloer of andere locatie plaatsvinden. Desalniettemin is het prettig als er een aparte ruimte voor de stoelmassages kan worden gereserveerd zodat de massages in een rustige en ontspannende ruimte kunnen worden gegeven. Het is hierbij belangrijk dat de masseur om de stoel heen kan lopen (dit vereist minimaal een ruimte van 3 bij 3 meter).

  • Waar moet ik praktisch rekening mee houden voor de masseur tav zijn of haar beperkingen?

De masseurs bij The Chairmen at Work zijn blind of slechtziend. Het is prettig als iemand hen kan wijzen waar bijvoorbeeld de toiletten of de lunchruimte zich bevinden. Enkele masseurs zijn afhankelijk van een blindengeleidehond. Hier hoeven geen speciale voorbereidingen voor te worden getroffen, enkel de mogelijkheid om de hond gedurende de dag één keer te kunnen uitlaten. Het zijn zeer rustige en stille honden.

  • Is er voor mij als werkgever een belastingvoordeel?

Als je als werkgever investeert in het welzijn van je medewerkers, kun je gebruik maken van gunstige belastingregelingen. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer info.

  • Wat wordt door The Chairmen at Work verzorgd en wat moeten we zelf regelen?

The Chairmen at Work neemt je graag werk uit handen. Als je voor The Chairmen at Work kiest kunnen je medewerkers eenvoudig zelf een afspraak voor de massage inplannen via onze online kalender. De massagestoel en eventuele andere benodigdheden worden verzorgd en afgeleverd door The Chairmen at Work. Medewerkers ontvangen een reminder per email voor de massage op de dag zelf.

  • Is het eenmalig of kun je ook een abonnement nemen?

The Chairmen at Work werkt zowel op evenementbasis als op structurele basis. Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met ons op.