Blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work voeren de druk op… Met een stoelmassage op locatie geeft juist druk verlichting!

Barry Harms – Masseur bij The Chairmen at Work over de druk opvoeren in de podcast van De Blinde Vink.

Bij The Chairmen at Work houden ze ervan om de druk op te voeren. Letterlijk. Hun stoelmasseurs gaan op je los. Met totale ontspanning tot gevolg. Bijzonder is dat dit bedrijf alleen medewerkers met een visuele beperking in dienst heeft. Barry Harms is masseur en manager daar en legt uit hoe het werkt.

Presentatie: Angèle Fontein en Lenny Tamerus

Opgenomen op 15 oktober 2020

Zorgradio RAZO Delft maakt radioprogramma’s en podcasts met informatie uit de zorg voor patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis en inwoners uit Delft en omgeving die interesse hebben in informatie uit de zorgsector.

Barry Harms aan het woord in de podcast

Barry Harms – slechtziende masseur – licht in deze podcast The Chairmen at Work toe. Opgericht door Joost Rigter voor blinde en slechtziende masseurs en coaches om middels het verhogen van druk de druk te verlagen. Vanuit de gedachte “denk in mogelijkheden” heeft Joost Rigter dit sociale platform op te richten om blinde en slechtzienden masseurs te verbinden aan het bedrijfsleven.

Barry heeft een aangeboren oogafwijking waardoor de originele lens troebel was waardoor er onvoldoende licht binnenviel. Hij heeft maar ca 35% zicht.

Barry Harms - Masseur met visuele beperking - Chairmen at Work

Is het een voordeel om blind/slechtziend te zijn als masseur?

Het is natuurlijk niet zo dat iedereen die visueel beperkt is een betere masseur is maar we merken wel dat al onze professionele masseurs iets extra’s te bieden hebben naast hun bijzondere verhaal.