Hoe maak ik een afspraak?

Biedt jouw werkgever stoelmassages aan via The Chairmen at Work? Dan kun je je inschrijven via de link die je van je werkgever hebt ontvangen. Deze link leidt naar onze online kalender waarin je je massage eenvoudig kunt inplannen binnen de tijden waarop je werkgever de massages aanbiedt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvang je een bevestiging. Een uur voordat je massage start, krijg je van ons nog een reminder. Ben je werkgever? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe maak ik een afspraak?2020-12-10T15:16:37+01:00

Waar vindt de massage plaats?

Onze stoelmasseurs kunnen op vrijwel iedere werkplek stoelmassages geven. Het enige wat ze nodig hebben is een kleine ruimte waar plek is voor een massagestoel. In overleg zoeken we een prettige, veelal afgeschermde plek op de werkvloer uit om de stoelmassages te geven. Wanneer de massage plaatsvindt (dag en tijdstip), kunnen jij en je collega’s zelf aangeven via het online boekingssysteem. Na afloop ga je ontspannen, vitaal en met nieuwe energie weer aan het werk.

Waar vindt de massage plaats?2022-08-25T09:18:59+02:00

Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?

Voorafgaand aan de stoel- of sportmassage vindt er een korte intake plaats. Tijdens deze intake kun je eventuele klachten of blessures met de masseur bespreken. Daarna vraagt de masseur je plaats te nemen op de massagestoel en begint de massage. De focus ligt tijdens de massage op rug, nek, armen en schouders. Mocht je bepaalde klachten hebben, dan kan de masseur daar extra aandacht aan besteden.

Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?2019-12-09T11:08:09+01:00
Ga naar de bovenkant