Kan ik een abonnement nemen?

The Chairmen at Work werkt zowel op structurele basis als op evenementbasis. Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met ons op.

Kan ik een abonnement nemen?2021-04-08T16:39:53+02:00

Wat wordt door The Chairmen at Work verzorgd en wat moeten we zelf regelen?

The Chairmen at Work neemt je graag werk uit handen. Medewerkers kunnen eenvoudig zelf een afspraak voor de massage inplannen via ons online reserveringssysteem. De massagestoel en eventuele andere benodigdheden worden verzorgd en afgeleverd door The Chairmen at Work. Medewerkers ontvangen een reminder per email voor de massage op de dag zelf.

Wat wordt door The Chairmen at Work verzorgd en wat moeten we zelf regelen?2021-04-08T16:44:23+02:00

Is er voor mij als werkgever een belastingvoordeel?

De Belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een manier om ziekteverzuim tegen te gaan. Om deze reden vallen de kosten die bedrijven maken voor het aanbieden van bedrijfsmassages onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing). Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden: Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd* De werknemer betaalt geen eigen bijdrage * De Beroepsvereniging van Stoelmasseurs heeft de Belastingdienst verzocht deze voorwaarde te herzien. De inspecteur van de Belastingdienst heeft op 4 maart 2021 besloten dit verzoek te honoreren. Stoelmassage valt nu ook onder de vrije verstrekking als deze wordt uitgevoerd op een tijdstip dat de medewerker en de masseur samen overeenkomen (los van het begrip ‘werktijd’). Meer informatie hierover vind je hier. Als er niet voldaan kan worden aan de voorwaarden, kunnen stoelmassages ook vanuit de Werkkostenregeling (WKR) vergoed worden.

Is er voor mij als werkgever een belastingvoordeel?2021-04-08T17:19:57+02:00

Waar moet ik praktisch rekening mee houden voor de masseur tav zijn of haar beperkingen?

De masseurs bij The Chairmen at Work zijn blind of slechtziend. Het is prettig als iemand hen kan wijzen waar bijvoorbeeld de toiletten of de lunchruimte zich bevinden. Enkele masseurs zijn afhankelijk van een blindengeleidehond. Hier hoeven geen speciale voorbereidingen voor te worden getroffen, enkel de mogelijkheid om de hond gedurende de dag één keer te kunnen uitlaten. Het zijn zeer rustige en stille honden.

Waar moet ik praktisch rekening mee houden voor de masseur tav zijn of haar beperkingen?2019-12-09T11:51:56+01:00

Is het nodig een speciale ruimte voor de massages in te richten?

Een stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren waarbij de kleding gewoon aan kan blijven. Daardoor kunnen massages overal op de werkvloer of andere locatie plaatsvinden. Het is prettig als er een aparte ruimte voor de stoelmassages kan worden gereserveerd, zodat de massages in een rustige en ontspannende ruimte kunnen worden gegeven. Het is hierbij belangrijk dat de masseur om de stoel heen kan lopen (dit vereist minimaal een ruimte van 3 bij 3 meter).

Is het nodig een speciale ruimte voor de massages in te richten?2021-04-08T17:27:34+02:00

Werkt The Chairmen at Work door heel Nederland?

The Chairmen at Work is actief in heel Nederland. Onze masseurs wonen verspreid over het land. We proberen masseurs zoveel mogelijk bij klanten binnen hun eigen regio in te zetten. Lukt dat een keer niet, dan zorgen we dat onze masseurs met het openbaar vervoer of een taxi op de plek van bestemming komen.

Werkt The Chairmen at Work door heel Nederland?2019-12-09T11:08:25+01:00
Ga naar de bovenkant