Masseurs Netwerk Nederland is hét platform voor professionele masseurs en zij die dat willen worden! The Chairmen at Work is nu ook opgenomen op dit platform.

Op dit platform kun je als masseur je praktijk presenteren, je vakkennis vergroten, webinars bekijken, nieuws lezen, informatie over events en netwerkbijeenkomsten krijgen en voordelig artikelen kopen in de webshop. Vergroot je kennis in alles wat met massage te maken heeft in de kennisbank. Hier vind je kennisartikelen, informatieve documenten, video’s, wetenschapsnieuws, boekrecensies, productreviews, webinars en nieuwsbrieven.

Zoek je een goede en betrouwbare masseur in jouw regio? Wil je meer weten over de verschillende massagebehandelingen en waar je die kunt vinden? Dan ben je bij Masseurs Netwerk Nederland ook op de juiste plek. Ook opleiders, massageteams en leveranciers verdienen een plek binnen het netwerk en staan op onze website vermeld.

In de agenda vind je diverse opleidingen, open dagen en andere interessante evenementen waar je als masseurs iets aan hebt.

The Chairmen at Work is sinds kort ook aangesloten bij  Masseurs Netwerk Nederland. Vind je perfecte stoelmassage op het werk door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work nu ook op Masseurs Netwerk Nederland.