Barry – masseur met een visuele beperking houdt zich ook bezig met klantbeheer, strategie en ontwikkeling van The Chairmen at Work.

Per mei 2019 hebben we onze nieuwe masseur Barry Harms bij de Chairmen at Work mogen verwelkomen. Barry heeft de afgelopen maanden al mooie opdrachten namens The Chairmen at Work gedaan, onder andere voor Triodos Bank op Paleis Soestdijk en bij het AMC. We hopen dat er nog velen zullen volgend. Welkom Barry!

Samen met Joost houdt Barry zich bezig met het zoeken naar nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten, de strategie en de ontwikkeling van The Chairmen at Work. Daarnaast heeft Barry de dagelijkse leiding over de backoffice.
Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Barry van alle markten thuis. Ook Barry heeft een visuele beperking en kan zich bijzonder goed inleven!

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die The Chairmen at Work aanbiedt? Barry vertelt je er graag over!

Masseur Barry

Barry: “Ik vind het belangrijk om tijdens de stoelmassages die ik geef een goede balans te vinden tussen het creëren van mentale en fysieke ontspanning én het aanwakkeren van nieuwe energie. Het is bijzonder om te merken wat een aanraking met mensen doet. Daar krijg ik zelf ook energie van!”