Slide background

Over The Chairmen at Work

Wat doen wij?

The Chairmen at Work biedt visueel beperkte mensen een platform om te kunnen doen waar ze energie en voldoening uit halen; het geven van (stoel)massages. Onder het mom ‘wij de lobby, zij de hobby’ zorgen wij ervoor dat onze enthousiaste en getalenteerde masseurs binnen het bedrijfsleven aan de slag kunnen. We geven ze de kans hun talenten te laten zien aan iedereen binnen uw organisatie.

Meer dan alleen werk

Door onze masseurs te coachen en te trainen geven we ze de mogelijkheid zich persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast willen we de masseurs  stimuleren en activeren, ze een doel geven en in contact te brengen met de buitenwereld. Wij zorgen voor acquisitie en reclame. Door te ondersteunen in hun mobiliteit, helpen we onze masseurs onafhankelijk te worden. Zo kunnen ze hun talenten delen met een groter publiek en is er meer ruimte voor voldoening en succes.

  Inspireert uw medewerkers

  Verlaging ziekteverzuim én een berg inspiratie

  Daarnaast willen we voor u als werkgever zorg dragen voor het verlagen van werkgerelateerd ziekteverzuim en de veelal groeiende stress in uw organisatie verlagen.

  Meer dan alleen kostenbesparing

  Zoals u weet resulteert het voorkomen van werkgerelateerd ziekteverzuim in meer dan louter een kostenbesparing. Het zorgt ook voor een verhoging van de productiviteit en de werknemers tevredenheid. Door gebruik te maken van onze diensten heeft u al deze voordelen én draagt u tevens bij aan de employabiliteit van onze masseurs. Uw organisatie laat hiermee duidelijk zien dat u Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

  The Chairmen at Work zal uw werknemers inspireren, een fris, nieuw perspectief geven en leren hoe je  niet moet focussen op beperkingen maar op mogelijkheden. Verwen uw werknemers met een exclusieve massage ervaring en draag tegelijk bij aan een maatschappelijk verantwoord en inspirerend project.