Binnen PWC passen de massages van de masseurs van The Chairmen at Work in hun missie “Be well, work well” voor medewerkers. De masseurs Charlie, Marcia en Steven – allen met een visuele beperking gaven gisteravond een heerlijk ontspannen stoelmassages bij een evenement van Price Waterhouse Coopers in Studio 21 in Hilversum.

Joost Rigter – voorzitter van The Chairmen at Work bracht The Chairmen onder de aandacht bij de ruim 800 aanwezigen.

PWC’s visie op verantwoord ondernemen

Be well, work well

Binnen PWC is het welzijn van de medewerkers een topprioriteit. Daarom kunnen medewerkerse bij PwC het beste uit zichzelf halen en volop genieten van het leven. Bij PwC mag je jezelf zijn, want dat is belangrijk om samen tot de beste oplossingen te komen.

Hiervoor heeft PWC een individueel “well-being budget” voor haar medewerkers. Dit is een jaarlijks welzijnsbudget van ca € 1.000. Dit budget kunnen werknemers naar wens besteden aan producten en diensten die helpen in het verbeteren van hun fysieke, emotionele, mentale, spirituele of financiële welzijn. Denk hierbij aan: coaching, mindfulness, een activity tracker, sport en wellness en de massages van de masseurs van The Chairmen at Work.

ilt u ook kennis maken met hèt platform voor masseurs met visuele beperking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!