We geven stoelmassages en sportmassages op locatie, bij uw bedrijf of tijdens events. The Chairmen at Work werkt met professionele masseurs met een visuele beperking. Door hun talenten in te zetten als masseur en/of coach leveren zij een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer bij de bedrijven waarvoor wij werken. Door samen te werken met The Chairmen at Work worden onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten.

Een stoelmassage op locatie heeft een gunstig effect op de werkprestaties, teamspirit en verzuim. Goed voor welzijn, productiviteit en werktevredenheid en minder spanningsklachten.

Werkt uw bedrijf aan inclusief ondernemen?

Uw bedrijf heeft inclusief ondernemen op de agenda? Dan straalt het inhuren van de masseurs van The Chairmen at Work ook af op uw bedrijf – uw bedrijf wordt als een sociaal bedrijf gezien waar gelet wordt op inclusief ondernemen. Hier willen (potentiële) nieuwe medewerkers graag werken. En dan kan met de krapte op de arbeidsmarkt soms net het verschil maken.

Stoelmassage op locatie

Bij een stoelmassage bij u op locatie hebben uw medewerkers geen reistijd verlies, krijgen ze een ontspannen rug-schouder-nek massage wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Onze masseurs hebben aandacht voor uw medewerkers – door de visuele beperking is er een 6e zintuig ontwikkeld – wat problemen eerder kan onderkennen. Onze ervaring is dat de verbinding in teams na een massage verbeterd en dat medewerkers minder kans hebben op het ontwikkelen van RSI – met alle gevolgen van dien.