Vitaliteit van de medewerkers verhogen heeft Spril onderdeel gemaakt van haar missie voor gezondere organisaties en een gezonde planeet. Vanuit deze visie werkt Spril al enkele jaren nauw samen met The Chairmen at Work en heeft onlangs de samenwerking verlengd. Nog meer stoelmassages op locatie in Almere bij Spril!

Over Spril

Edwin van der Hilst startte Spril in 2015. Vanuit een Groningse zolderkamer besloot hij zijn droom na te jagen en zijn missie te starten: organisaties helpen met hun workforce management en personeelsplanning.

Spril helpt organisaties efficiënter te worden en medewerkers gelukkiger. Vitale organisaties, vitale mensen. Dat is wat Spril elke organisatie kan bieden. Fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor de kwaliteit van werknemers. Die gezondheid op peil krijgen is niet alleen in het belang van de mensen om wie het gaat, maar ook van de organisaties waar ze werken.

Geïnteresseerd in de dienstverlening van Spril? Neem contact op met

Spril
Microfoonstraat 5
1322 BN Almere
T. 085-4013560
E. info@spril.nl
W. https://spril.nl/

Spril wil actief bijdragen aan een betere fysieke en mentale gezondheid van haar medewerkers. Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met positieve impact op onze planeet.
Dit is de missie van Spril, waarbij The Chairmen at Work perfect aansluit! Wij zijn dan ook trots dat wij de samenwerking met hen hebben verlengd!

Dirk Hoeijmans, Operationeel Directeur Spril

Wij verzorgen al ruim één jaar stoelmassages voor de medewerkers van Spril. Wij vinden het fantastisch dat zij vanuit hun missie (‘werk voor iedereen’) voor onze getalenteerde blinde en slechtziende masseurs kiezen.
Op deze manier dragen zij actief hun steentje bij aan de inclusieve samenleving van morgen!

Barry Harms, General Manager The Chairmen at Work