Week van de werkstress 14-18 november 2022

De week van de werkstress is dit jaar van 14-18 november en is een week waarin bedrijven aandacht besteden aan het bestrijden van werkstress. Ook IT bedrijf Xebia in Amsterdam organiseerde deze week allerlei activiteiten om de bewustwording te vergroten en stress te verminderen.

Over Xebia

Xebia is een wereldwijd, innovatief IT-adviesbureau dat wereldwijd opereert met kantoren in de Verenigde Staten, India, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Spanje, Zwitserland, Canada, Mexico, Vietnam , Singapore, Australië en Colombia.

Xebia bouwt nieuwe IT- en data-infrastructuren, introduceert moderne processen en zij dagen teams uit om op een andere manier te (samen)werken. Een all-round IT bedrijf die alle vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om een bedrijf te transformeren.

Logo Xebia IT Bedrijf In Amsterdam

Onze masseurs Joost, Barry en Jennifer verzorgden heerlijk ontspannen stoelmassages mét maatschappelijke impact.Er was veel animo voor de stoelmassage op locatie en de medewerkers genoten zichtbaar!
Jeanine en Daniëlle en team: bedankt voor de fijne samenwerking en niet in de laatste plaats voor de enorme gastvrijheid en begeleiding van onze (blinde en slechtziende) masseurs.

Meer informatie over Xebia?

Xebia Netherlands Amsterdam
Wibautstraat 200, 1091 GS Amsterdam
+31 (0)35 538 1921

Website Xebia