Slide background

Wie zijn The Chairmen at Work

The Chairmen at Work is in april 2012 opgericht door Joost Rigter.
 

Achtergrond

Toen Joost Rigter op 26 jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met Retinitis Pigmentosa, een progressieve oogziekte, stond hij aan het begin van een langdurig en zwaar revalidatieprogramma.

Workshops

Het lukte Joost leren om te gaan met zijn beperking en de gevolgen hiervan voor de rest van zijn leven te accepteren. Na enige tijd was Joost in staat uit de uitkeringssfeer te komen en weer onafhankelijk en succesvol te worden door motiverende en inspirerende workshops en speeches te geven.

Toen Joost hoorde dat er visueel beperkte mensen waren die hun eigen massagepraktijk hadden, kwam hij er achter dat ze erg veel energie in hun acquisitie moesten steken. Hierdoor hadden ze minder energie in het dagelijks leven, maar ook voor de massages zelf. Het duurde niet lang voordat een nieuw idee geboren was.

The Chairmen at Work biedt nu organisaties in Nederland, maar ook daarbuiten, kwalitatief hoogstaande stoelmassages aan. De massages hebben een ontspannend effect op uw werknemers en organisatie : het ziekteverzuim daalt en medewerkers raken geïnspireerd door de masseurs. Zij laten zien wat het betekent te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Joost Rigter

Joost Rigter

Eigenaar

Als boegbeeld van The Chairmen at Work inspireert Joost iedere dag. Joost houdt zich bezig met de ontwikkeling van The Chairmen at Work op elk vlak.
E-mail Twitter LinkedIN Facebook JoostRigter.nl

Monique Steverink

Monique Steverink

Contactpersoon masseurs & organisaties

Monique helpt The Chairmen at Work vrijwillig door als contactpersoon op te treden voor onze masseurs en organisaties. Door haar visuele beperking kan Monique zich uitstekend inleven. Haar ervaring binnen het bedrijfsleven maakt haar tot een onmisbare duizendpoot.
E-mail
Tel: +31 (0)6 41 40 47 48

The Chairmen at Work bij ING

Wie is Joost Rigter