Freelance stoelmasseurs gezocht!

Lijkt het je leuk om – naast je eigen praktijk – medewerkers bij verschillende bedrijven in Nederland te masseren? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! In verband met de groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar enthousiaste stoelmasseurs met een visuele beperking, bij voorkeur in de Randstadregio, die met zorg, aandacht en de kwaliteit waar wij om bekend staan aan de slag willen bij onze klanten.

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan het stimuleren van vitaliteit op de werkvloer.
Op kantoren wordt stoelmassage ingezet als een effectieve methode ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. Tevens worden stoelmasseurs vaak ingehuurd tijdens evenementen of beurzen om voor een moment van ontspanning te zorgen.

Wie zijn The Chairmen at Work?

Wij zetten ons sinds 2012 in voor een fit en vitaal werkend Nederland, met masseurs en coaches die blind of slechtziend zijn. The Chairmen at Work biedt mensen met een visuele beperking een platform om te kunnen doen waar ze goed in zijn én energie en voldoening uit halen: het geven van kwalitatief hoogwaardige stoel- en sportmassages en het verzorgen van diverse andere diensten op het gebied van vitaliteit. Wij zorgen dat onze professionele, getalenteerde en enthousiaste Chairmen aan het werk kunnen in het bedrijfsleven en geven ze de kans om hun talenten als stoel- en sportmasseur en/of coach te laten zien op de werkvloer. Zij leveren zo een bijdrage aan vitaliteit met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor medewerkers.

The Chairmen at Work helpt mensen met een visuele beperking daarnaast om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en minimaal één keer per jaar komen wij bij elkaar voor uitwisseling en bijscholing.

Onze masseurs en coaches geven medewerkers van onze klanten een fris, nieuw perspectief en leren hoe te focussen op mogelijkheden en niet op beperkingen.

 

Wat ga je doen?

Wij geven stoelmassages van 20 (of 30 minuten), die gericht zijn op ontspanning, maar ook op het behandelen van lichte alledaagse klachten waar mensen op het werk last van hebben. Jouw kwaliteit als stoelmasseur komt tot uitdrukking in jouw massagevaardigheden, de communicatie met de client en het maatwerk wat je kan leveren. Soms is een standaard ontspannende stoelmassage voldoende, maar vaak ook een behandeling die is aangepast op wat iemand aangeeft nodig te hebben. Uiteraard ben je alert op meer ernstige klachten, die niet passen binnen de preventieve functie van stoelmassages. In dat geval verwijs je iemand door naar de huisarts of bedrijfsarts.

Wat wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding (of je volgt op dit moment een opleiding):
  • klassieke massage, inclusief anatomie en/of
  • sportmassage (NGS) en/of
  • HBO-massagetherapeut
 • Aanvullende opleiding tot stoelmasseur (of bereid deze te volgen)
 • Zelfstandige en servicegerichte houding
 • Representatief voorkomen, goede conditie
 • Communicatief, empathisch vermogen en sociale vaardigheden
 • Ingeschreven bij de KvK (of hiertoe bereid zijn)
 • Beschikt over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (of hiertoe bereid zijn)

Wat wij bieden:

 • Afwisselende of vaste opdrachten bij onze klanten, die eenvoudig te combineren zijn met een eigen praktijk
 • Je wordt onderdeel van de hechte Chairmen-familie, bestaande uit circa 25 gelijkgestemde collega’s
 • Een marktconform uurtarief, inclusief gebruik massagestoel op locatie, reële reiskostenvergoeding en vergoeding van materialen (disposables)
 • Bedrijfskleding van The Chairmen at Work (polo/trui)
 • Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Word je enthousiast van deze functie en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons hechte team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@thechairmenatwork.com of neem contact met ons op via onze contactpagina