Bartiméus

Met 1.800 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers stellen wij alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat is ambitieus. Maar voor minder doen we het niet.

Partner The chairmen at Work Stichting Doen

Stichting doen

The Chairmen at Work at Work werkt trots samen met, én wordt ondersteund door Stichting Doen.
Stichting DOEN financiert initiatieven van mensen die risico’s durven nemen. Om hun baanbrekende ideeën tot leven te brengen en daarmee anderen te inspireren.

De 99 van Groot-Amsterdam is een netwerk van werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt, Hierin is het talent van iedereen die kan en wil werken welkom. The Chairmen at Work is bij de 99 van Groot Amsterdam aangesloten omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen toegang heeft tot de arbeidsmarkt.

Sociale zaken is een marktplaats van sociale firma’s in de Gemeente Amsterdam. In 2017 is The Chairmen at Work door de Gemeente Amsterdam aangemeld als Sociale Firma.

Sinds 2013 is The Chairmen at Work lid van Social Enterprise NL, aanjager van de beweging van sociaal ondernemers die kiezen voor maatschappelijke waarde.

partners The chairmen at Work - De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak is een groeiend netwerk van zo’n 500 MKB-ondernemers én grote werkgevers. Samen bouwen we aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen die kan en wil werken welkom is. The Chairmen at Work levert graag haar bijdrage aan deze missie.