Bartiméus

Met 1.800 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers stelt Bartiméus alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat is ambitieus. Maar voor minder doen ze het niet!

Logo Vriendenloterij Fonds

Het VriendenLoterij Fonds ondersteunt voorlopers die zich inzetten voor een betere wereld waarin iedereen meedoet en waar ruimte is voor radicale verbeelding.

Logo Achmea

De Achmea Foundation ambieert een wereld waar iedereen volwaardig aan kan deelnemen en steunt initiatieven die zich richten op het meer weerbaar maken van mensen in kwetsbare situaties. Ze ondersteunen initiatieven op het terrein van landbouw, gezondheidzorg en financiële dienstverlening met een innovatief karakter.

Logo De 99 van Groot-Amsterdam

De 99 van Groot-Amsterdam is een netwerk van werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Hierin is het talent van iedereen die kan en wil werken welkom. The Chairmen at Work is bij de 99 van Groot Amsterdam aangesloten, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen toegang heeft tot de arbeidsmarkt.

Sociale Zaken

Sociale zaken is een marktplaats van sociale firma’s in de Gemeente Amsterdam. In 2017 is The Chairmen at Work door de Gemeente Amsterdam aangemeld als Sociale Firma.

Social Enterprise NL

Sinds 2013 is The Chairmen at Work lid van Social Enterprise NL, aanjager van de beweging van sociaal ondernemers die kiezen voor maatschappelijke waarde.

De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak is een groeiend netwerk van zo’n 500 MKB-ondernemers én grote werkgevers. Samen bouwen we aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen die kan en wil werken welkom is. The Chairmen at Work levert graag haar bijdrage aan deze missie.