Workshop ademhaling:  Even op adem komen

De workshop ademhaling: Even op adem komen wordt gegeven door Ingrid Smith – slechtziende coach bij The Chairmen at Work. Deze workshop ademhaling zorgt niet alleen voor het welzijn van uw medewerkers maar u draagt ook bij aan een inclusieve samenleving wanneer u coaches en masseurs inhuurt bij The Chairmen at Work.

Wist u dat het aantal keren dat een mens ademhaalt enorm kan verschillen? Van 7000 tot wel 30.000 keer per dag. Ademhalen lijkt een vanzelfsprekende zaak maar een verkeerde ademhaling (te snel, te diep, te hoog, te oppervlakkig) kan een onderliggend probleem zijn van veel gezondheidsklachten.

We ademen de hele dag, ons hele leven lang. Vaak ademen we te oppervlakkig en te snel. Hierdoor krijgen we minder zuurstof binnen, waardoor processen in het lichaam die zuurstof nodig hebben minder goed functioneren én raken we afvalstoffen minder goed kwijt.

We voelen ons dan vermoeid, maar ook opgejaagd en onrustig. Een diepe, regelmatige en rustige ademhaling maakt ons niet alleen rustiger, maar zorgt óók voor meer balans.

Over de workshop

In deze workshop legt onze trainer uit wat het belang is van een juiste ademhaling. Stap voor stap word je begeleid naar een diepe en evenwichtige ademhaling. Ook leer je in de workshop specifieke ademtechnieken, die je in verschillende situaties kunt inzetten. Zo leer je de ademhaling gebruiken als krachtig instrument dat je iedere dag, je hele leven lang bij je draagt.

Wat je leert

  • hoe je door beter te ademen beter kunt slapen
  • hoe je door beter te ademen effectiever om leert gaan met spanning en stress
  • hoe je door beter te ademen je gezondheid positief kunt beïnvloeden
  • hoe je beter kunt ademen via je middenrif

Effecten

  • Verbetert de opname van zuurstof en voedingsstoffen

  • Verbetert de afvoer van afvalstoffen

  • Verbetert het energieniveau

  • Vermindert stress

  • Verbetert de concentratie

  • Je kunt je beter ontspannen

Workshop Ademhaling Door The Chairmen At Work

Workshop ademhaling door Ingrid

Mindfulness op het werk door Ingrid

Ingrid Smith heeft jarenlange ervaring opgedaan als holistisch massagetherapeute en is gediplomeerd mindfulness trainer en coach. Naast de opleiding tot massagetherapeut en mindfulness trainer is Ingrid geschoold in verbindende communicatie en coaching. Zo blijft zij zich ontwikkelen en hoopt ze steeds weer geïnspireerd te worden, te blijven en te zijn.

Ingrid heeft een progressieve oogaandoening en ziet nog ongeveer 2 procent. Dit heeft dit haar laten inzien dat mijmeren over dat wat was of piekeren over dat wat komt geen zin heeft.

Je leeft vandaag.

Wil je ook meteen aan de slag met jouw ademhaling?