Voedingspsychologie – Voedingspsycholoog met visuele beperking

Voedingspsychologie – Ingrid Smith (visueel beperkt) leert je de basisbeginselen over wat gezonde voeding is. Praktische workshop (1 uur)

Voedingspsychologie is de wetenschap van de manier waarop voedingsstoffen je stemming, je emoties, je manier van denken en je gedrag beïnvloeden. In een training van een uur leert onze voedingspsycholoog Ingrid Smith de deelnemers de basisbeginselen over wat gezonde voeding is vanuit wetenschappelijk inzicht, hoe en waarom voeding zo’n grote invloed heeft en manieren om het voedingspatroon te veranderen. De training wordt in groepsverband gegeven. De maximale groepsgrootte is 25 personen per sessie.

Deze interactieve workshop kent de volgende opbouw:

  • korte uitleg wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven en medewerkers te inspireren om mee te doen aan een inclusievere maatschappij
  • korte introductie van onze trainer
  • teaser: guilty pleasure
  • uitleg concept Voedingspsychologie aan de hand van wetenschappelijke inzichten
  • proefoefening en reflexie
  • korte afronding en feedback

Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf

Ingrid Smith, Voedingspsycholoog bij The Chairmen at Work
Mindfulness op het werk door Ingrid

Dit is Ingrid, onze voedingspsychologie coach

Ingrid Smith heeft jarenlange ervaring opgedaan als holistisch massagetherapeute en is gediplomeerd mindfulnesstrainer en coach. Naast de opleiding tot massagetherapeut en mindfulnesstrainer is Ingrid geschoold in verbindende communicatie en coaching. Zo blijft zij zich ontwikkelen en hoopt ze steeds weer geïnspireerd te worden, te blijven en te zijn.

Ingrid heeft een progressieve oogaandoening en ziet nog ongeveer 2 procent. Dit heeft dit haar laten inzien dat mijmeren over dat wat was of piekeren over dat wat komt geen zin heeft.

Je leeft vandaag.

Wil je meer weten over voedingspsychologie of heb je interesse in de training op jouw werkplek?