Voedingspsychologie

Voedingspsychologie is de wetenschap van de manier waarop voedingsstoffen je stemming, je emoties, je manier van denken en je gedrag beïnvloeden. In een training van een uur leert onze coach de deelnemers de basisbeginselen over wat gezonde voeding is vanuit wetenschappelijk inzicht, hoe en waarom voeding zo’n grote invloed heeft en manieren om het voedingspatroon te veranderen. De training wordt in groepsverband gegeven. De maximale groepsgrootte is 25 personen per sessie.

Ik wil meer informatie over voedingspsychologie
Masseur en coach Ingrid

Dit is Ingrid, onze voedingspsychologie coach

Ingrid Smith heeft jarenlange ervaring opgedaan als holistisch massagetherapeute en is gediplomeerd mindfulnesstrainer en coach. Naast de opleiding tot massagetherapeut en mindfulnesstrainer is Ingrid geschoold in verbindende communicatie en coaching. Zo blijft zij zich ontwikkelen en hoopt ze steeds weer geïnspireerd te worden, te blijven en te zijn.

Ingrid heeft een progressieve oogaandoening en ziet nog ongeveer 2 procent. Dit heeft dit haar laten inzien dat mijmeren over dat wat was of piekeren over dat wat komt geen zin heeft.

Je leeft vandaag.

Wil je meer weten over voedingspsychologie of heb je interesse in de training op jouw werkplek?

Neem contact met ons op