Wat doet een stoelmassage?

  • Doorbreekt de spierspanning (ontspannend)

  • Activeert de bloedcirculatie en lymfeklieren

  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof

  • Versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

  • Draagt bij aan soepelere spieren en gewrichten

  • Zorgt voor een ontspannen lichaam en geest

  • Verhoogt het bewustzijn van je eigen lichaam

  • Stimuleert een open houding, wat een positieve en geïnspireerde werksfeer kan versterken

Stoelmassages

The Chairmen at Work biedt diverse diensten aan op het gebied van vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben. Door hun talenten in te zetten als masseur en/of coach leveren zij een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer bij de bedrijven waarvoor wij werken. Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten.

Hoe werkt een stoelmassage?

Wij geven onze stoelmassages op een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Hierin kom je optimaal tot rust. De stoel zetten we neer op een plek bij jou op de werkvloer waar je geen last hebt van prikkels van buitenaf. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op je hoofd, je nek, rug, schouders, armen en handen. Je kleding kun je tijdens de massage gewoon aanhouden.

Intake stoelmassages

Tijdens de afspraak voor de massage, start de masseur met een korte intake. Geef het tijdens deze intake aan als je bepaalde klachten hebt en/of blessures. De masseur kan ook tips geven over een goede werkhouding en het instellen van je bureau en/of stoel op je werkplek. Meer weten over de massages? Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen.

Massages op locatie

We geven onze stoel- en sportmassages op locatie, bij je bedrijf of organisatie of tijdens events. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Dat is wel zo ontspannen.

Alles uit handen

The Chairmen at Work neemt ook de praktische zaken uit handen: wij leveren de massagestoel, een professionele masseur en een handige online kalender waarin jij en je collega’s zelf je massage kunnen inboeken op een moment dat het jullie uitkomt. Nieuwsgierig of The Chairmen at Work iets voor je kan betekenen?

Ik wil graag een stoelmassage op mijn werk