Inclusief ondernemen? Word ook klant bij The Chairmen at work2023-11-27T21:34:07+01:00

Inclusief ondernemende klanten

De klanten van The Chairmen at Work hebben inclusief ondernemen en vitaliteit van werknemers hoog in het vaandel. Een ‘inclusief ondernemer‘ biedt werkgelegenheid aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. De voordelen voor bedrijven om masseurs in te huren van The Chairmen at Work zijn onder andere:

  • Het verhoogt de sociale cohesie binnen uw team.
  • Het stimuleert de creativiteit binnen de organisatie – na een stoelmassage gaan werknemers herboren weer aan de slag.
  • Werken met visueel gehandicapte of blinde masseurs straalt af op uw imago – de kranten staan bol van artikelen over MVO en inclusief ondernemen. Zowel klanten als potentieel nieuwe medewerkers doen graag zaken met een sociaal bedrijf.
  • De vitaliteit van uw medewerkers wordt verhoogd. De massages leiden tot minder stress en dus ook minder verzuim.
  • (Verborgen) Fysieke klachten zijn vaak een signaal dat er iets niet goed gaat, fysiek of emotioneel. De masseurs van The Chairmen at Work ontdekken vaak fysieke pijnpunten en bieden verlichting voordat de klachten erger worden.
  • U geeft als bedrijf invulling aan de Participatiewet.

Geef net als onze andere klanten je bedrijf a touch of inspiration cadeau met de massages van The Chairmen at Work! Neem contact met ons op voor een massage tijdens uw evenement, op locatie of bij u op kantoor.

Ook inclusief ondernemen? Lees onze inspirerende blogberichten

“Onze medewerkers waarderen de stoelmassages enorm. Net als het feit dat ze er een betekenisvolle bijdrage mee kunnen leveren. We blijven met The Chairmen at Work samenwerken.”

Marije Scholma, Head of Internal Communications (ING Insurance / Investment Management)

Tijdens onze ‘Vitaliteit-dag’, kregen onze medewerkers een gezonde lunch, workshops en stoelmassages aangeboden. De massages van The Chairmen at Work werden erg goed bevonden. Mooi dat The Chairmen at Work mensen met een visuele beperking helpt om dit dankbare werk te kunnen verrichten. Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Vugts, Directeur / CEO Hotel Casa Amsterdam

Live well, find your balance” is het motto van het vitaliteitsbeleid bij Roche. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond en vitaal zijn. Stoelmassages bieden een korte break in het werk. Uit onderzoek blijkt dat na een moment van ontspanning je productiever en creatiever bent. Stoelmassages werken ook preventief. The Chairmen at Work spreekt ons aan omdat het mensen met een visuele beperking de mogelijkheid biedt van toegevoegde waarde te zijn in de maatschappij. Met onze masseur Charlie hebben we in de loop der jaren echt een band hebben opgebouwd.

Isabelle Sandbergen, director HR Roche Nederland

“Ben je als bedrijf op zoek naar een unieke en bijzondere manier om medewerkers een extraatje te bieden? Zoek niet verder!”

Toni Bellanca, freelance native English copywriter (Two Points Copy)

“Het was een feest om met deze enthousiaste en professionele mensen samen te werken. Met de stoelmassages konden we bij Nationale Nederlanden onze collega’s bedanken voor het harde werken. Daarnaast hebben we iets kunnen betekenen voor het mooie werk dat The Chairmen at Work verricht.”

Jolanda Roovers,, Communicatiemanager (Nationale Nederlanden)

“Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Mensen vinden het fijn even te kunnen ontspannen. Masseur Joost Kind van The Chairmen at Work komt om de week bij ons. Zijn stoelmassages zijn altijd volgeboekt. Echt fantastisch hoeveel extra gevoel Joost in zijn stoelmassages legt. Hij had het meteen door toen ik een gevoelige arm had. We kunnen al niet meer zonder hem: Stoelmassage 2.0!”

Eddie Uittenbogaard, Hospitality Manager (SAS Nederland)

 

Ga naar de bovenkant