Kia Nederland streeft naar een inclusieve samenleving. In dat kader werden er in 2023 stoelmassages op locatie verzorgd bij Kia Nederland door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work. Deze samenwerking wordt in 2024 voortgezet!

Over Kia Nederland (Breukelen)

Kia is één van de grootste autofabrikanten van Korea, en heeft een lange geschiedenis. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt, waar het designteam de ontwerpen maakt van alle Europese Kia-modellen. In de fabriek in Slowakije worden onder andere de Kia Ceed, ProCeed, XCeed en Sportage gefabriceerd. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Breukelen.

Missie een Inclusieve en innovatieve samenleving

Een samenleving die innovatief is in de zin dat mensen in staat zijn om en beschikken over de kennis, competenties en cultuur om vernieuwend te handelen en vernieuwing te adopteren. En een samenleving die inclusief is in de zin dat vernieuwing voor iedereen beschikbaar, bereikbaar en begrijpelijk is en helpt om deel te nemen aan de maatschappij. Dit leidt tot een wendbare en flexibele samenleving die in staat is te anticiperen en reageren op de veranderingen die (vaak als schokken) op ons afkomen, ermee te interacteren en een nieuw evenwicht te vinden. Een inclusieve en innovatieve samenleving is daarmee randvoorwaardelijk voor een duurzame toekomst.

In deze visie passen de stoelmassages van The Chairmen at Work perfect immers de Chairmen at Work is opgericht om te streven naar een inclusieve samenleving ook voor blinde en slechtziende masseurs.

In de laatste drie maanden van 2023 verzorgden wij een aantal keer per maand heerlijk ontspannende stoelmassages voor de medewerkers van Kia Nederland.

Dat is zó goed bevallen dat wij in 2024 onze samenwerking voortzetten. Kia Nederland levert op deze manier een actieve bijdrage aan de inclusieve samenleving van morgen!

Michaela Snelders – HR Officer at Kia Nederland BV – en en team, bedankt voor de fijne samenwerking en het begeleiden van onze masseurs!

Meer over Kia Nederland