In samenwerking met Group Moovs hebben wij een eigen Europees geaccrediteerde* stoelmassage opleiding voor blinden en slechtzienden opgezet. Momenteel leggen wij de laatste hand aan het lesmateriaal.

De missie van Group Moovs

Je leven lang leren, want leren kan zowel jouw als onze wereld veranderen. Wij geloven in een leven lang leren als de nieuwe norm.
In een wereld van oneindige hypes en obsessies staat een leven lang leren voor duurzame groei. Alleen degenen die goed opgeleid en goed ontwikkeld als mens zijn, kunnen wendbaar, flexibel, adaptief en relevant blijven.

Mensen moeten relevant blijven en organisaties moeten blijven investeren in de opleiding en ontwikkeling van hun mensen. Dit alles betekent dat mensen en organisaties ervoor moeten kiezen om de radicale toekomst van leven en werk te omarmen – het alternatief wordt overbodig. Om dit levenslange proces te beheren, moeten we leren hoe we levenslang leren samen met werk, gezinsleven en vrije tijd kunnen vormgeven om met vertrouwen te werken aan een zich voortdurend ontvouwende en onzekere toekomst.

Meer informatie vind je op de website van Group Moovs

Gesproken lesmateriaal

Onze docenten Ingrid Smith en Chris Bergman doken onlangs de studio in met Anouk om een deel van het lesmateriaal voor de stoelmassage opleiding in te spreken.
Zo leren de deelnemers van de opleiding aan de hand van een stap-voor-stap ingesproken instructie hoe ze de stoelmassagetechnieken kunnen toepassen, krijgen ze alle benodigde anatomische kennis aangereikt en gaan ze aan de slag met de crratiespiraal in het kader van ondernemerschap.

Veel belangstelling voor de opleiding

De eerste pilot van deze opleiding staat gepland in het weekend van 19-21 april en 14-16 juni 2024 en is inmiddels volgeboekt.

Lees meer over de opleiding tot stoelmasseur