De Chairmen at Work is trots om vandaag 1000 volgers op LinkedIn te hebben bereikt! Dit is een geweldige mijlpaal voor onze organisatie, die bestaat uit blinde en slechtziende masseurs die zich inzetten om mensen te helpen ontspannen en zich beter te voelen.

Dat betekent dat steeds meer organisaties én hun medewerkers ons unieke concept omarmen en geïnspireerd raken door de bijzondere verhalen van onze masseurs en trainers.

Winactie

Om deze mooie mijlpaal te vieren, geven wij aan één organisatie 10 stoelmassages van 20 minuten cadeau. Op deze manier kunnen nóg meer organisaties en hun medewerkers kennismaken met onze heerlijk ontspannende stoelmassages mét maatschappelijke impact.

Wat moet je doen?
Like 👍 deze post op linkedin
– Tag in de comments een organisatie of persoon die je kennis wilt laten maken met ons concept en licht je keuze kort toe.

Wij maken op vrijdag 5 april 2024 de winnaar bekend!

Bedankt!

Wij willen al onze volgers bedanken voor hun steun en interesse in ons werk. Het is dankzij jullie dat we elke dag kunnen blijven groeien en meer mensen kunnen helpen met onze massages.

Onze missie blijft hetzelfde: het bieden van hoogwaardige massageservices en het creëren van een inclusieve werkplek voor mensen met een visuele beperking. We zijn enorm dankbaar voor alle steun die we hebben ontvangen en kijken ernaar uit om nog veel meer mensen te bereiken met ons werk.

Bedankt aan al onze volgers voor het helpen van ons om dit mijlpaal te bereiken! #1000volgers #ChairmenatWork #inclusiviteit #massageservices #dankbaarheid

1000 Volgers Op Linkedin