Stoelmassage op locatie – stoelmassage met impact2023-09-24T10:18:20+02:00

Stoelmassage op locatie – stoelmassage met impact!

Een stoelmassage op locatie van The Chairmen at Work op kantoor, de werkplek of tijdens je event – door professionele masseurs met een visuele beperking. Vitale medewerkers in een inclusieve onderneming. Een stoelmassage is een doelgericht middel om werkgerelateerde klachten en stress bij medewerkers te verlichten en te voorkomen.

The Chairmen at Work biedt diverse diensten aan op het gebied van vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben. Door hun talenten in te zetten als masseur en/of coach leveren zij een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer bij de bedrijven waarvoor wij werken. Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten.

Wat doet een stoelmassage?

  • Doorbreekt de spierspanning (ontspannend)

  • Activeert de bloedcirculatie en lymfeklieren

  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof

  • Versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

  • Draagt bij aan soepelere spieren en gewrichten

  • Zorgt voor een ontspannen lichaam en geest

  • Verhoogt het bewustzijn van je eigen lichaam

  • Stimuleert een open houding, wat een positieve en geïnspireerde werksfeer kan versterken

Stoelmassage op locatie

We geven onze stoelmassage en sportmassages op locatie, bij je bedrijf of organisatie of tijdens events. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Dat is wel zo ontspannen.

Alles uit handen

The Chairmen at Work neemt ook de praktische zaken uit handen: wij leveren de massagestoel, een professionele masseur en een handige online kalender waarin jij en je collega’s zelf je massage kunnen inboeken op een moment dat het jullie uitkomt. Nieuwsgierig of The Chairmen at Work iets voor je kan betekenen?

Stoelmassages op locatie bij inclusieve ondernemingen

In ons blog leest u verhalen over onze stoelmassages op locatie bij bedrijven die inclusiviteit hoog op de agenda hebben staan.

Ga naar de bovenkant