Sportmassage

Gun je lijf een spierherstellende sportmassage. Na afloop ga je weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen de werkvloer op. Wat is een sportmassage? Sportmassages stimuleren de doorbloeding van de spieren en zorgen voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen. De sportmassages van The Chairmen at Work zijn in het bijzonder effectief tegen klachten als rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten en knopen in de spieren. Klachten die vaak worden veroorzaakt door lang achter de computer te zitten of zware fysieke arbeid.

Ons doel

Je na afloop opgeladen en met een soepeler lijf weer de werkvloer op sturen. Hoe werkt een sportmassage? Bij een sportmassage worden het bindweefsel en de spieren en losgemaakt. Hoe intens je je massage wilt hebben en op welke gebieden je wilt dat de masseur zich concentreert, bespreken we voorafgaand aan de massage met je.

Wat doet een sportmassage?

  • Zorgt voor soepelere spieren en gewrichten

  • Activeert de bloedcirculatie en lymfeklieren

  • Doorbreekt spierspanning (ontspannend)

  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof

  • Verbetert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

Intake sportmassage

Voorafgaand aan de massage vindt er een korte intake plaats. Tijdens de intake kun je bij de masseur aangeven als je specifieke klachten of blessures hebt. De masseur kan ook tips geven over een goede werkhouding en het instellen van je bureau en/of de stoel op je werkplek. Tijdens de massage kun je je kleding gewoon aanhouden. Meer weten? Neem contact met ons op. Massages op locatie We geven onze stoel- en sportmassages op locatie, in je bedrijf of organisatie of tijdens events. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Dat is wel zo ontspannen. Alles uit handen The Chairmen at Work verzorgt niet alleen kwalitatief hoogwaardige massages maar neemt ook de praktische zaken uit handen: wij leveren de massagestoel, een professionele masseur en een handige online kalender waarin jij en je collega’s zelf je massage kunnen inboeken op een moment dat het jullie uitkomt. Nieuwsgierig of The Chairmen at Work iets voor je kan betekenen?