The Chairmen at Work

Onze missie is het vergroten van de zelfstandigheid van talentvolle, professionele masseurs met een visuele beperking zodat zij hun vak kunnen uitoefenen. Voor bedrijven met een focus op inclusief ondernemen – wij noemen het graag energiek inclusief ondernemen!

Vitaliteit en inclusiviteit

The Chairmen at Work biedt diverse diensten aan op het gebied van vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben. Door hun talenten in te zetten als masseur en/of coach leveren zij een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer bij de bedrijven waarvoor wij werken. Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten.

Stoelmassage op kantoor door masseur met handicap
Stoelmassage tijdens event door visueel gehandicapte masseurs - Inclusief ondernemen

Vitaliteit, Ontspanning & Inspiratie

Energieke medewerkers, minder ziekteverzuim, een hoge productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Klinkt ideaal? Als bedrijf of organisatie wil je dat je mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij The Chairmen at Work geloven we dat ontspannende massages kunnen bijdragen aan het verzachten en zelfs voorkomen van veel van de typische klachten van deze tijd zoals nekklachten, rug- en schouderklachten en stress.

Wist je dat een massage van 20 minuten al een positieve werking heeft op de spierspanning, de bloedcirculatie en het lichaamsbewustzijn? Door in verbinding te blijven met je lijf en te luisteren naar je lichaam maar ook door regelmatig mentaal bij te tanken, bereik je een goede mentale en fysieke balans.

Na een massage van The Chairmen at Work kun je er weer tegenaan met een opgeladen lijf én geest.

A Touch of Inspiration

Bij The Chairmen at Work werken we met professionele masseurs met een visuele beperking. The Chairmen at Work stelt hen in staat te doen waar zij goed in zijn: het geven van kwalitatief hoogwaardige stoel- en sportmassages. Zo bieden onze masseurs niet alleen ontspanning maar ook inspiratie; zij laten zien wat het betekent om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Sociale onderneming

The Chairmen at Work is een sociale onderneming. Onze missie is talentvolle, professionele masseurs met een visuele beperking een platform te bieden dat hen helpt om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen en hun zelfstandigheid en onafhankelijkheid te vergroten. We willen de masseurs stimuleren en activeren, hen een doel geven en in verbinding stellen met het bedrijfsleven.

Als sociale onderneming zijn onze sociale ambities in balans met onze financiële doelstellingen. Boek je een stoel- of sportmassage via The Chairmen at Work, dan draag je bij aan een plek voor onze masseurs op de arbeidsmarkt. Zo lever je samen met The Chairmen at Work een bijdrage aan een maatschappij met kansen voor iedereen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij The Chairmen at Work staat, samen de wensen van onze klanten, de persoonlijke ontwikkeling van onze masseurs voorop. We bieden onze masseurs coaching en training en ondersteunen waar nodig in mobiliteit. Zo helpen we hen hun onafhankelijkheid te vergroten en creëren we kansen om hun talent te delen met zoveel mogelijk mensen. Dit geeft voldoening en biedt onafhankelijkheid. 

The Chairmen at Work at verzorgt stoel- en sportmassages en trainingen voedingspsychologie, mindfulness at the workplace, positieve gezondheid en office gym bij diverse grote en kleine bedrijven, events en organisaties. Bekijk hier wie onze klanten zijn.

Wil je meer weten over The Chairmen at Work of heb je interesse in een van onze diensten?