The Chairmen at Work

The Chairmen at Work biedt diverse diensten aan op het gebied van vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben. Door hun talenten in te zetten als masseur en/of coach leveren zij een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer bij de bedrijven waarvoor wij werken. Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten

Vitaliteit, Ontspanning & Inspiratie

Energieke medewerkers, minder ziekteverzuim, een hoge productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Klinkt ideaal? Als bedrijf of organisatie wil je dat je mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij The Chairmen at Work geloven we dat ontspannende massages kunnen bijdragen aan het verzachten, en zelfs voorkomen van veel van de typische klachten van deze tijd. Denk aan nekklachten, rug- en schouderklachten maar ook psychische klachten, zoals een burn-out. Wist je dat een massage van 20 minuten al een positieve werking heeft op de spierspanning, de bloedcirculatie en het lichaamsbewustzijn? Door in verbinding te blijven met je lijf en te luisteren naar je lichaam maar ook door regelmatig mentaal bij te tanken, bereik je een goede mentale en fysieke balans. Na een massage van The Chairmen at Work kun je er weer tegenaan met een opgeladen lijf én geest.

A Touch of Inspiration

Bij The Chairmen at Work werken we met professionele masseurs met een visuele beperking. The Chairmen at Work stelt hen in staat te doen waar zij goed in zijn: het geven van kwalitatief hoogwaardige stoel- en sportmassages. Zo bieden onze masseurs niet alleen ontspanning maar ook inspiratie; zij laten zien wat het betekent om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Sociale onderneming

The Chairmen at Work is een sociale onderneming. Onze missie is talentvolle, professionele masseurs met een visuele beperking een platform te bieden dat hen helpt om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen en hun zelfstandigheid en onafhankelijkheid te vergroten. We willen de masseurs stimuleren en activeren, hen een doel geven en in verbinding stellen met het bedrijfsleven.

Als sociale onderneming zijn onze sociale ambities in balans met onze financiële doelstellingen. Boek je een stoel- of sportmassage via The Chairmen at Work, dan draag je bij aan een plek voor onze masseurs op de arbeidsmarkt. Zo lever je samen met The Chairmen at Work een bijdrage aan een maatschappij met kansen voor iedereen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij The Chairmen at Work staat, samen de wensen van onze klanten, de persoonlijke ontwikkeling van onze masseurs voorop. We stimuleren deze door middel van coaching en training. Door onze masseurs te ondersteunen in hun mobiliteit, helpen we hen hun onafhankelijkheid te vergroten. Zo creëren we voor hen de kans om hun talent te delen met zoveel mogelijk mensen. Dit schept ruimte voor voldoening en succes.

The Chairmen at Work at verzorgt op dit moment bij diverse grote en kleine bedrijven, events en organisaties de stoel- en sportmassages. Bekijk wie onze klanten zijn.

Ik wil graag een stoelmassage op mijn werk