The Chairmen at Work

The Chairmen at Work is in 2012 opgericht door Joost Rigter.
Samen met een team van medewerkers en vrijwilligers heeft hij het de afgelopen jaren uitgebouwd tot hét platform voor masseurs met visuele beperking.

Joost Rigter
Joost RigterOprichter
Joost houdt zich bezig met de ontwikkeling van The Chairmen at Work op elk vlak. Het idee voor The Chairmen at Work werd bij Joost – die zelf op 26-jarige leeftijd werd geconfronteerd met een progressieve oogziekte – geboren in 2012 toen hij hoorde dat er bij veel mensen met een visuele beperking met een eigen massagepraktijk, onevenredig veel tijd ging zitten in het werven van klanten. Hierdoor bleef er te weinig tijd en energie over voor het masseren zelf. The Chairmen at Work neemt masseurs met een visuele beperking de werving van klanten uit handen. Wij leggen de contacten met het bedrijfsleven, zodat zij zich volledig kunnen toeleggen op het uitoefenen van hun vak: het geven van massages en het bieden van inspiratie op de werkvloer.
Monique van Eijk
Monique van Eijk Contactpersoon Masseurs & Organisaties
Monique fungeert als contactpersoon voor zowel onze masseurs en als onze klanten en is verantwoordelijk voor de planning en logistiek. Door haar visuele beperking kan Monique zich uitstekend inleven. Haar ervaring binnen het bedrijfsleven maakt haar tot een onmisbare duizendpoot binnen The Chairmen at Work.
Barry Harms
Barry HarmsGeneral Manager
Samen met Joost houdt Barry zich bezig met het zoeken naar nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten, de strategie en de ontwikkeling van The Chairmen at Work. Daarnaast heeft Barry de dagelijkse leiding over de backoffice.
Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Barry van alle markten thuis. Ook Barry heeft een visuele beperking en kan zich bijzonder goed inleven!
Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die The Chairmen at Work aanbiedt? Barry vertelt je er graag over!
Frederike van Dorst
Frederike van DorstMarketing & Communicatie
Als expert op het gebied van marketing en communicatie is het Frederike’s doel om The Chairmen at Work en onze missie, bij zoveel mogelijk mensen en bedrijven onder de aandacht te brengen. Bekijk met welke klanten The Chairmen at Work tot nu toe heeft samengewerkt.

Ontmoet onze masseurs