Lezing Joost Rigter bij The Millennials: next generation leaders in Loetje aan het IJ in Amsterdam

Joost Rigter – oprichter van The Chairmen at Work verzorgde een interactieve middag over omgaan met veranderingen bij The Millennials.

Op 6 september 2023 was The Chairmen at Work te gast bij The Millennials: next generation leaders op locatie van Loetje aan het IJ in Amsterdam.

Joost Rigter verzorgde in de middag een interactieve sessie, waarin hij de deelnemers mee nam in zijn wereld. Hoe ga je om met verandering? Hoe vind je licht in het donker? Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? Want, ‘er zit altijd ergens wel een lichtknop’ volgens Joost.

Aansluitend ging Jeroen Smit met de deelnemers in gesprek over welk leiderschap er in de toekomst nodig is en het omgaan met persoonlijke en professionele uitdagingen.

Onze masseurs Monique, Charlie en Barry verzorgden heerlijk ontspannende stoelmassages. Op uitnodiging van de organisatie sloten wij deze dag gezamenlijk af met een diner.

Vivian, Raymond en team: bedankt voor de prettige samenwerking en de bijzondere middag en avond.

Barry, Monique en Charlie, super gaaf dat jullie erbij waren om ons te laten ervaren hoe belangrijk ontspanning is en te laten zien wat voor verbinding je met elkaar kunt creëren. Nogmaals dank!

Vivian Fafié, Change manager bij SNS Bank, de Volksbank | Bestuurslid bij The Millennials: next generation leaders