Tijdens de openingsweek van het nieuwe kantoorpand van TotalEnergies in Den-Haag verzorgen onze masseurs Jennifer, Sharita, Sharmila, Charlie en Steven – in opdracht van 4SURE events&incentives b.v. – heerlijk ontspannende stoelmassages mét maatschappelijke impact.

Over een stoelmassage van de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work

De stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen massagestoel. Het is een comfortabele en toegankelijke manier om stress en spanning in het lichaam te verminderen. Tijdens een stoelmassage houdt de klant zijn/haar kleren aaan en worden er verschillende massagetechnieken toegepast, zoals drukpuntmassage, kneden en strijken. Deze massage is gericht op de nek, schouders, rug en armen. Een stoelmassage kan helpen om spierspanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, hoofdpijn te verlichten en de algehele ontspanning te bevorderen. Gemiddeld duren de stoelmassages van The Chairmen ca 15 minuten.

Over TotalEnergies

Multi-energy bedrijf TotalEnergies heeft haar nieuwe kantoor in het kantoorgebouw aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 5 in Den Haag. TotalEnergies zat eerder gehuisvest op drie verschillende locaties in Den Haag en als onderdeel van de ‘One Roof” strategie worden de locaties nu samengevoegd op een nieuwe centrale locatie.

Het moderne kantoor is gelegen op een prominente zichtlocatie in het Haagse deelgebied Ypenburg met een goede ligging te midden van diverse uitvalswegen.

“Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet met het oog op de klimatologische uitdaging, gaan we vandaag samen op weg naar nieuwe energieën. Energie vindt zichzelf opnieuw uit en deze energiereis is van ons. Ons doel is om een belangrijke speler te zijn in de energietransitie. Daarom verandert Total zijn naam in TotalEnergies.”

Over 4SURE Events

Tanja Kers en Marieke Slee zijn de drijvende motor achter dit bureau. Door de jarenlange ervaring aan klant- en bureauzijde kunnen zij dé perfecte vertaling maken van opdracht naar verrassende concepten, met als resultaat unieke belevingen die impact maken!

Marieke en team, bedankt voor deze mooie opdracht, de fijne en professionele samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.