De in samenwerking met Group Moovs ontwikkelde opleiding Professioneel Stoelmasseur is door het NCP NLQF ingeschaald! Dat is fantastisch nieuws!

De opleiding stoelmasseur leidt blinden en slechtzienden op tot professioneel stoelmasseur en begeleidt hen bij het opstarten van hun eigen onderneming.

Door deze inschaling kunnen zij aan toekomstige werkgevers en opdrachtgevers laten zien op welk niveau zij de opleiding hebben gevolgd. Dit vergroot hun kansen op de arbeidsmarkt.

Wij zijn erg blij met de intensieve, professionele én prettige samenwerking met Group Moovs, waarbij hun expertise op het gebied van onderwijskunde doorslaggevend is geweest om tot dit prachtige resultaat te komen! In het bijzonder bedanken wij Edwin Boom en Anouk Knook – Vermeeren voor hun tomeloze inzet en bevlogenheid!
Het project is door Group Moovs uitgevoerd in het kader van social return. Op deze manier dragen zij bij aan arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking.

In de afgelopen weekend vond het eerste deel van de opleiding plaats. De deelnemers reageerden erg enthousiast op de gedegen opzet én de afwisseling van diverse onderwerpen die aan bod komen in de opleiding. Wij kijken er naar uit om de deelnemers in dit opleidingstraject te helpen om hun passie voor het vak verder te ontwikkelen!

Opleiding Stoelmasseur Stoelmassage Opleiding Group Moovs