FAQ items aan het laden...
Nieuws & Blog The Chairmen at Work2022-10-10T21:15:05+02:00

Nieuws & Blog The Chairmen at Work

Blog over inclusief werken en inclusief ondernemen met de massage diensten en leefstijl trainingen van The Chairmen at Work. Huur onze masseurs en voedingsdeskundingen met een visuele beperking in. Gekwalificeerde masseurs die van hun beperking hun kracht hebben gemaakt. Blinden en slechtzienden hebben een tastzin en tactiel vermogen dat veel verder ontwikkeld is dan ziende mensen. Dit betekent dat zij bij een massage vaak veel sneller voelen en weten wat er aan de hand is.

In dit blog leest u over “onze” reis naar een inclusieve wereld en onze partners en bedrijven die hieraan hun steun willen verlenen. Ook een massage, voedingsadvies, mindfulness of positieve gezondheidsworkshop boeken? Vraag uw sessie aan op onze contact pagina en zorg voor vitalere medewerkers en lever tevens een bijdrage aan een inclusieve samenleving!

407, 2023

Onbeperkt in je werk over slechtziende masseur Monique Keur

Onbeperkt in je werk streeft naar een inclusieve maatschappij waar iedereen mag en kan werken en brengt wekelijks een verhaal over iemand met een arbeidsbeperking op zijn of haar werk. Deze week schrijft Evelien Hogers (bedrijfsfotograaf) over Monique Keur - een slechtziende massseuse die naast haar eigen praktijk ook werkt voor The Chairmen at Work.

Ga naar de bovenkant