FAQ items aan het laden...
Nieuws & Blog The Chairmen at Work2022-10-10T21:15:05+02:00

Nieuws & Blog The Chairmen at Work

Blog over inclusief werken en inclusief ondernemen met de massage diensten en leefstijl trainingen van The Chairmen at Work. Huur onze masseurs en voedingsdeskundingen met een visuele beperking in. Gekwalificeerde masseurs die van hun beperking hun kracht hebben gemaakt. Blinden en slechtzienden hebben een tastzin en tactiel vermogen dat veel verder ontwikkeld is dan ziende mensen. Dit betekent dat zij bij een massage vaak veel sneller voelen en weten wat er aan de hand is.

In dit blog leest u over “onze” reis naar een inclusieve wereld en onze partners en bedrijven die hieraan hun steun willen verlenen. Ook een massage, voedingsadvies, mindfulness of positieve gezondheidsworkshop boeken? Vraag uw sessie aan op onze contact pagina en zorg voor vitalere medewerkers en lever tevens een bijdrage aan een inclusieve samenleving!

401, 2024

Wereld Braille Dag 2024

Op 4 januari vieren we Wereld Braille Dag, ter ere van de geboortedag van Louis Braille (214 jaar geleden geboren). Hij is de visionair achter het brailleschrift. Het doel van deze dag is om jaarlijks de relevantie en impact van braille in de eenentwintigste eeuw onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Ga naar de bovenkant