Stoelmassages op locatie bij TenneT TSO in Arnhem, Weert, Hoogeveen en Gouda – samen op weg naar een inclusieve samenleving: ‘Lighting the way ahead together!’

De medewerkers van vijf locaties van TenneT TSO B.V. in Nederland maken momenteel kennis met onze kwalitatief hoogwaardige stoelmassages.
Onze stoelmassage io locatie staat garant voor totale ontspanning én inspiratie. Na afloop keren de medewerkers met hernieuwde energie weer terug naar hun werkplek!

Naast het bieden van ontspanning laten onze professionele en getalenteerde blinde en slechtziende masseurs de medewerkers van TenneT ook ervaren hoe het is om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Op deze manier draagt TenneT actief bij aan de inclusieve samenleving van morgen! ‘Lighting the way ahead together!’

Over TenneT TSO – Lighting the way ahead together

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO). TenneT TSO zet zich in voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. 

Daarbij stimuleren zij de energietransitie met als doel een duurzame, betrouwbare en betaalbare energietoekomst. Als eerste grensoverschrijdende TSO ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren zij 25.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen in Nederland en grote delen van Duitsland, en faciliteren ze de Europese energiemarkt via de 17 interconnectoren met onze buurlanden. Met een omzet van 9,8 miljard euro en een totale activawaarde van 41 miljard euro is TenneT een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten, zowel onshore als offshore. Elke dag stellen de 7.400 medewerkers alles in het werk om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving door het tonen van eigenaarschap, moed en verbinding. Samen zorgen zij ervoor dat meer dan 43 miljoen eindgebruikers op een stabiele elektriciteitsvoorziening kunnen rekenen. Lighting the way ahead together

Streven naar MVO – Diversiteit in Inclusiviteit

TenneT heeft langetermijndoelen vastgesteld voor de maatschappij, diversiteit en veiligheid, die allemaal gekoppeld zijn aan een van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (Sustainable Development Goals, SDG’s).

Diversiteit ziet TenneT in een bredere context – niet alleen met betrekking tot geslacht, religie of cultuur, maar ook ten aanzien van sociaal-economische achtergronden, vaardigheden, kennis, persoonlijkheid, nationaliteit en leeftijd. Zij geloven dat een diverse werkomgeving hen zal helpen om op een betere manier waarde te creëren voor onze stakeholders en de maatschappij. Met meer dan 70 nationaliteiten die bij TenneT werken wordt dagelijks gewerkt aan deze ambities.

Meer informatie over TenneT vind je op de website van Tennet TSO

Stoelmassages op locatie van The Chairmen at Work

Binnen deze doelstellingen passen de stoelmassages op de verschillende locaties van TenneT perfect. Deze week werden de medewerkers verrast in de TenneT locaties in Gouda, Arnhem, Weert en Hoogeveen.

Met dank aan Karlijn (TenneT) en Berbl en Niels (Seppworks) voor de fijne samenwerking.