Blinde Masseurs (en slechtziende) – The Chairmen at Work

Blinde masseurs worden wel de beste masseurs ter wereld genoemd. De handen nemen namelijk de functie van de ogen over. Zij voelen vaak sneller waar de pijn zit. Dat zijn de professionele masseurs van The Chairmen at Work!

De massages zorgen voor ontspanning, verminderen stress, verlagen angst- en depressie gevoelens, verlichten pijn en spierspanning, verlicht hoofdpijn en rsi klachten, kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en verbeterd slaapgedrag en bloedsomloop.

Maak kennis met onze professionele masseurs met een visuele beperking!

2022-09-21T13:29:12+02:00

Chris Bergman – Stoelmasseur bij The Chairmen at Work

Chris Bergman is stoelmasseur bij The Chairmen at Work - een platform voor blinde en slechtziende masseurs. Bedrijven die werken met een stoelmasseur van The Chairmen dragen bij aan de inclusieve samenleving van morgen; dat noemen wij energiek inclusief ondernemen. Ervaar zelf deze bijzondere massage!

2022-09-02T11:23:27+02:00

Ingrid Smith Holistisch massage therapeut The Chairmen at Work

Ingrid is holistisch massage therapeut bij The Chairmen at Work - een platform voor blinde en slechtziende masseurs. Tijdens een holistische massage leer je je lichaam te voelen en kom je in contact met jezelf. Werknemers leren hierdoor beter om te gaan met situaties die stress geven.