Privacy Statement The Chairmen at Work

Hieronder vind je de Privacy Verklaring van The Chairmen at Work. In deze Privacy Verklaring wordt

omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld

door The Chairmen at Work. 

The Chairmen at Work 

The Chairmen at Work biedt mensen met een visuele beperking een platform om te kunnen doen waar ze goed in zijn en energie en voldoening uit halen; het geven van stoel- en sportmassages en het verzorgen van diverse diensten op het gebied van vitaliteit. 

The Chairmen at Work zet zich in om mensen met een visuele beperking aan het werk te krijgen in het bedrijfsleven. Als stoel- en sportmasseur en/of coach laten zij hun talenten zien op de werkvloer. 

The Chairmen at Work B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65386612. 

BTW nr.(NL) 856091613B01. 

The Chairmen at Work B.V.

Bredeweg 34-hs

1098 BS Amsterdam

www.thechairmenatwork.com

info@thechairmenatwork.com 

Wij verwerken persoonsgegevens 

We verwerken persoonsgegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als je gebruik maakt van onze diensten hebben we jouw gegevens nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst. We zijn daarnaast wettelijk verplicht bepaalde persoonsgegevens te bewaren voor onze financiële administratie en voor de Belastingdienst.

Als je onze website bezoekt worden de gegevens van jou bewaard. We doen dat om onze website te optimaliseren en voor marketingdoeleinden. 

Als je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld via het formulier op onze website, worden de gegevens die je invult gebruikt om jou van dienst te kunnen zijn. We vragen alleen om de gegevens die we nodig hebben, zoals naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer. We bewaren deze gegevens niet langer dan noodzakelijk om jouw verzoek af te handelen.

De gegevens die door The Chairmen at Work worden ontvangen en beheerd worden verwerkt door: One.com

Wij bewaren en beveiligen persoonsgegevens

Wij bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jou gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht. Contactgegevens die we ontvangen als je contact met ons opneemt per mail of via het contactformulier op onze website, zoals je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres worden opgeslagen op de mailserver. De gegevens uit de mails worden maximaal 2 jaar bewaard. 

Gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. Wij zorgen dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens en dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is. Servers en apparaten die we gebruiken zijn voorzien van actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. De data op de harde schijven van de computers van onze medewerkers zijn versleuteld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. 

Alle gegevens die we tijdens jouw bezoek aan onze website ontvangen worden versleuteld met SSL-beveiliging op basis van het https-protocol. Dit beschermt jouw gegevens tegen onderschepping door derden.

Google Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Je hebt het recht om te alle tijde jouw gegevens op te vragen, in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Mocht je van dit recht gebruik willen maken dan kun je je verzoek richten aan The Chairmen at Work via Info@thechairmenatwork.com. We helpen je graag als je het niet eens bent met de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. 

Mocht je er desondanks niet samen met ons uitkomen, dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Wijzigingen aan het privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina.

Laatste update: 11 januari 2019 

Who we are

Our website address is: https://www.thechairmenatwork.com.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymised string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognise and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements