Privacy Statement The Chairmen at Work

Hieronder vind je de Privacy Verklaring van The Chairmen at Work. In deze Privacy Verklaring wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door The Chairmen at Work. 

The Chairmen at Work 

The Chairmen at Work biedt mensen met een visuele beperking een platform om te kunnen doen waar ze goed in zijn en energie en voldoening uit halen: het geven van stoel- en sportmassages en het verzorgen van diverse diensten op het gebied van vitaliteit. 

The Chairmen at Work zet zich in om mensen met een visuele beperking aan het werk te krijgen in het bedrijfsleven. Als stoel- en sportmasseur en/of coach laten zij hun talenten zien op de werkvloer. 

The Chairmen at Work B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65386612. 

BTW nr.(NL) 856091613B01. 

The Chairmen at Work B.V.

Bredeweg 34-hs

1098 BS Amsterdam

www.thechairmenatwork.com

info@thechairmenatwork.com 

Wij verwerken persoonsgegevens 

We verwerken persoonsgegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als je gebruik maakt van onze diensten hebben we jouw gegevens nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst. We zijn daarnaast wettelijk verplicht bepaalde persoonsgegevens te bewaren voor onze financiële administratie en voor de Belastingdienst.

Als je onze website bezoekt worden de gegevens van jou bewaard. We doen dat om onze website te optimaliseren en voor marketingdoeleinden. 

Als je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld via het formulier op onze website, worden de gegevens die je invult gebruikt om jou van dienst te kunnen zijn. We vragen alleen om de gegevens die we nodig hebben, zoals naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer. We bewaren deze gegevens niet langer dan noodzakelijk om jouw verzoek af te handelen.

De gegevens die door The Chairmen at Work worden ontvangen en beheerd worden verwerkt door: One.com

Wij bewaren en beveiligen persoonsgegevens

Wij bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jou gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht. Contactgegevens die we ontvangen als je contact met ons opneemt per mail of via het contactformulier op onze website, zoals je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres worden opgeslagen op de mailserver. De gegevens uit de mails worden maximaal 2 jaar bewaard. 

Gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. Wij zorgen dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens en dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is. Servers en apparaten die we gebruiken zijn voorzien van actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. De data op de harde schijven van de computers van onze medewerkers zijn versleuteld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. 

Alle gegevens die we tijdens jouw bezoek aan onze website ontvangen worden versleuteld met SSL-beveiliging op basis van het https-protocol. Dit beschermt jouw gegevens tegen onderschepping door derden.

Google Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Je hebt het recht om te alle tijde jouw gegevens op te vragen, in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Mocht je van dit recht gebruik willen maken dan kun je je verzoek richten aan The Chairmen at Work via Info@thechairmenatwork.com. We helpen je graag als je het niet eens bent met de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. 

Mocht je er desondanks niet samen met ons uitkomen, dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Wijzigingen aan het privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina.

Laatste update: 11 januari 2019