Sporten op het werk – Office Gym

Sporten op het werk – 30 minuten training Office Gym draagt bij aan een vitale werkomgeving en helpt medewerkers hun energie gedurende de dag op peil te houden. Gegeven door trainers met een visuele beperking – denken in mogelijkheden voor een inclusieve samenleving.

Sporten op het werk of Office Gym is een makkelijke en laagdrempelige manier om iedere dag voldoende beweging te krijgen. Onder begeleiding van een professionele coach wordt in een training van ongeveer 30 minuten uitgelegd hoe je tijdens je werk in beweging kunt blijven en worden er praktische oefeningen gegeven die je zelf kunt uitvoeren. Het kost niet veel extra tijd en sportkleding is niet nodig; alle oefeningen zijn makkelijk te integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

Chris Bergman - Trainer Sporter op het Werk, Masseur en coach Chris

Dit is Chris, onze trainer Office Gym

Trainer Chris Bergman is sportman in hart en nieren en geeft trainingen Sporten op het Werk. Oorspronkelijk jaren werkzaam geweest als chef-kok maar ook altijd fanatiek vechtsporter. Chris heeft van zijn hobby en sport zijn beroep gemaakt en geeft nu les in contactsporten (jiujitsu, karate etc.) en trainingen op het gebied van weerbaarheid, omgaan met agressie en assertiviteit. Daarnaast is Chris stoelmasseur en trainingsacteur. Chris zet zijn jarenlange ervaring graag in om mensen op een gezonde manier in beweging te brengen. Chris is slechtziend sinds zijn puberteit.

Wil je meer weten over sporten op het werk of een training boeken bij jullie op kantoor?