Tijdens de Vitaliteitsweek (12-16 februari 2024) van de gemeente Zaanstad verzorgden de masseurs van The Chairmen at Work op een zestal locaties heerlijk ontspannende stoelmassages!

Marc (Beleidsadviseur Verzuim & Vitaliteit): ‘Een terugkerend succes was de aanwezigheid van The Chairmen at Work, die voor vele massages zorgde.’

Op deze manier draagt de gemeente Zaanstad actief bij aan de inclusieve samenleving van morgen! Marc Altyzer, Miranda Boom en alle contactpersonen op locatie: bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze blinde en slechtziende masseurs.

Vitaliteitsweek bij Gemeente Zaanstad

Deze hele week stond in het teken van vitaliteit bij Gemeente Zaanstad. Als beleidsadviseur verzuim & vitaliteit was Marc Altyzer (Verzuim | Preventie | Vitaliteit | Duurzame inzetbaarheid | Gemeente Zaanstad) verantwoordelijk voor de organisatie van de hele week en het coördineren van alle activiteiten.

Marc: “De betrokkenheid van collega’s was helemaal top; we hadden ongeveer een 60/40 verdeling tussen interne collega’s en externe partners die activiteiten organiseerden.”

“De activiteiten waren divers en dankzij de inzet van Alice Hornick hadden sommigen ook raakvlakken met Diversiteit & Inclusiviteit. Denk aan workshops zoals “Durf je uit te spreken” door Stephanie Onclin MSc, “Eerste hulp bij mentale klachten” en “Workshop andersdenkende brein”. Ook waren er sessies zoals hardlopen voor beginners, zowel voor kantoorcollega’s als voor collega’s in de buitendienst, en activiteiten zoals Yoga, Pilates en ontspanningsoefeningen.

Een terugkerend succes was de aanwezigheid van The Chairmen at Work, die voor vele massages zorgde. Daarnaast bood Sonja Koster-Klomp van MindSign een nuttige en inspirerende workshop aan over veerkracht, en was het loopbaancoach speeddaten, verzorgd door Joyce Blok, ook van mooie meerwaarde.

Speciaal voor de buitendienst verzorgde Robin Koenders een inspiratiesessie over vitaliteit en het bij je taak blijven.”