De blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work gaven een stoelmassage op locatie bij Equans in Bunnik (Utrecht) op 19 maart 2024.

Afgelopen vrijdag organiseerde EQUANS – de wereldleider in technische dienstverlening, van advies, ontwerp, installatie, realisatie tot onderhoud – namelijk een teamdag waarbij The Chairmen at Work stoelmassages verzorgde.

Over Equans

Equans is een technische dienstverlener. Zij ontwerpen, installeren, onderhouden en adviseren over technische installaties. Dit doen zij bij klanten in heel Nederland. De klant kan bij Equans vertrouwen op gedegen kennis en expertise in technische dienstverlening.

Zij creëren nieuwe gebouwen, maar maken bestaande gebouwen ook beter. Tevens zijn ze voor een groot aantal klanten in Nederland verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de installaties.

Ondernemen met impact

Voor equans zijn de medewerkers het belangrijkste kapitaal. Zij maken met hun kennis en kunde het verschil bij de klanten en zijn de ambassadeurs. Diversiteit, gezondheid, vitaliteit en veiligheid van onze medewerkers zijn belangrijke randvoorwaarden om te komen tot waardevolle prestaties. Met deze visie bereiken zij met de stoelmassages van The Chairmen at Work twee doelstellingen – een bijdrage aan inclusiviteit voor de blinde en slechtziende masseurs en anderzijds het verhogen van de vitaliteit van de medewerkers.

Medewerkers konden, onder andere, genieten van de heerlijk ontspannende stoelmassages van onze masseurs Angèle en Charlie!

Op deze manier draagt EQUANS actief bij aan de inclusieve samenleving van morgen!

Aïsha, bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Stoelmassage Op Locatie Bij Equans Bunnik Utrecht