Inclusief ondernemen betekent dat u als werkgever werkgelegenheid biedt aan werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Met het inhuren van blinde en slechtziende masseurs voor een stoelmassage op het werk, congres, evenement of andere locatie werkt u mee aan een inclusievere samenleving.

Get inspired

Wij merken wanneer wij stoelmassages op het werk geven dat niet alleen onze masseurs geïnspireerd raken door weer volwaardig mee te doen in de maatschappij maar ook de medewerkers. Tijdens een stoelmassage komt het gesprek al vaak op de beperkingen van de masseur en hoe deze hier mee omgaat. Onze masseurs denken vanuit mogelijkheden en willen het inspirerende verhaal van The Chairmen at Work ook over brengen aan de medewerkers die hierdoor geïnspireerd en vitaal naar hun werkplek terugkeren.

Voordelen inclusief ondernemen

Het voelt goed en sociaal voor medewerkers te weten dat zij in een bedrijf werken met oog voor anderen. Het maakt teams hechter, socialer en vaak ook creatiever. Het heeft ook een positief effect op uw imago – een bedrijf waar mensen graag willen werken. En dat is niet onbelangrijk in deze tijden van arbeidskrapte.

Dit blijkt ook wel uit de reviews van onze stoelmassages op locatie:

 

Super goede ervaringen mee op werk. Nu ook op onze eigen afdeling ingezet en iedereen was enorm enthousiast. Charlie en Monique zijn ontzettend fijne en gezellige masseurs. Met Barry alles van tevoren goed kunnen afspreken. Alles was top geregeld en we zijn heel blij met The Chairmen at Work.

Annemiek Van Nieuwkoop

Heerlijke massage gehad. leuk en makkelijk gesprek met veel humor. Ga zeker een keer terug

Angeline Suijkerbuijk

Ik kan er weer tegenaan!!! Was echt heel fijn, super ontspannen 🤩👌 bedankt Barry

Danielle Van Der Hoek

Heerlijke stoelmassage om weer ontspannen de dag voort te zetten.

Nikita Janmaat

Super ontspannen en professionele massage. Absoluut een aanraden voor prive of werk situaties!

Rose Marie Van Leeuwen