Deze week waren Joost en Marcia aan het werk bij MBO College Almere om de medewerkers daar van ontspannende stoelmassages te voorzien.

Over Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om voor ontspanning te zorgen op de werkvloer. Stoelmassages hebben effect op de vitaliteit van medewerkers en zorgen daarnaast voor het verlagen van werkgerelateerd ziekteverzuim en stress. Dat zorgt behalve voor een kostenbesparing ook voor een verhoging van de productiviteit en de werknemerstevredenheid. The Chairmen at Work zal jouw werknemers inspireren, een fris, nieuw perspectief geven en leren hoe je niet moet focussen op beperkingen maar op mogelijkheden. Verwen jouw werknemers met een exclusieve massage ervaring en draag tegelijk bij aan een maatschappelijk verantwoord en inspirerend doel.

The Chairmen at Work is een sociale onderneming, die gespecialiseerd is in diensten op het gebied van vitaliteit. Wij zetten ons in voor een fit en vitaal werkend Nederland, met masseurs en coaches die blind of slechtziend zijn. Wij verzorgen kwalitatief, hoogwaardige en ontspannende stoelmassages op de werkvloer. Alle masseurs zijn gediplomeerd stoel- en/of sportmasseur. Ook onze vitaliteitscoaches zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. The Chairmen at Work helpt mensen met een visuele beperking daarnaast om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en opleiding. Wij zorgen dus niet alleen voor werk, maar we helpen onze masseurs óók om zelfstandig te functioneren en onafhankelijk te zijn van sociale wet- en regelgeving. Zelfverzekerd en onafhankelijk werk kunnen doen waar je passie en talent ligt; dat inspireert en geeft veel voldoening! Door onze vitaliteitsdiensten af te nemen, worden jouw medewerkers niet alleen vitaler, maar zal je ze inspireren om beter om te gaan met veranderingen. Je werkt direct mee met het creëren van maatschappelijke impact en je draagt zo bij aan een inclusievere samenleving van morgen!