Stoelmassage Amsterdam bij Banijay tijdens de Banijay in Balans-week. Medewerkers konden genieten van de heerlijke stoelmassages verzorgd door The Chairmen at Work op kantoor.

Over Banijay Benelux

Banijay Benelux is de thuishaven van verschillende creatieve contentproducenten en waar zo’n 750 talentvolle en ambitieuze medewerkers samenkomen om toffe programma’s te maken.
De core business? Juist ja, CONTENT! De verschillende contentproducenten ontwikkelen, produceren en distribueren content in alle denkbare genres en voor elk platform. Denk aan groot entertainment, films, talkshows, sportprogramma’s, dramaseries, soap, documentaires, jeugdseries, reality shows en gameshows. Dagelijks komen hun programma’s voorbij op jouw scherm zoals Expeditie Robinson, Floortje Gaat Mee, Het Gouden Uur, Hunted, Eredivisie op Zondag, GTST …en de lijst gaat nog wel even door – titels waar ze trots op zijn.

Welzijn van medewerkers hoog in het vaandel

Lucia Capel, Projectmanager HR – Banijay Benelux: ‘We koesteren het welzijn van onze medewerkers, en begrijpen dat de werktijden in de mediabranche soms anders zijn. Daarom is het voor ons van essentieel belang om de juiste zorg te dragen voor ons personeel. We streven ernaar een gezonde balans tussen werk en privé te bevorderen. Zo bieden we regelmatig activiteiten aan waarmee je even kunt ontsnappen aan de drukte van het werk en kunt investeren in jezelf, terwijl je je bezighoudt met andere interesses.
Onze workshops en vrijwilligerswerk onder de noemer Baniday, maar ook massages, vrije tijd, gezonde voedingsmogelijkheden en bovenal de nadruk op plezier in je werk dragen bij aan onze doelstelling om inclusie, werkgeluk, vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen.’