Onze masseur Shamila verzorgde op maandag 17 en donderdag 20 april 2023 heerlijk ontspannende stoelmassages voor de medewerkers van de Sociale Dienst Drechtsteden in Dordrecht.

De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale sociale dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Zij helpen inwoners van de Drechtsteden die financiële problemen hebben, zonder werk zitten of ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen.

Visie Sociale Dienst Drechtsteden

Zij willen dat mensen zelfstandig kunnen leven. Als dat op eigen kracht of met hulp van de omgeving niet lukt, dan bieden zij de ondersteuning die nodig is.

Kernwaarden: mensgericht, vernieuwend en samenwerken

  • Zij werken mensgericht. Mensen staan bij centraal; regels en wetten zijn geen doel op zich. Zij communiceren open en persoonlijk en sluiten zo goed mogelijk aan bij ieders specifieke behoefte en situatie.
  • Vernieuwend. Vanuit de eigen verantwoordelijkheid zoeken ze constant naar de beste oplossingen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken over grenzen heen en reflecteren op de resultaten.
  • Zij werken actief samen. Alleen samen met anderen kunnen doelen bereikt worden. Zij zijn omgevingsbewust – leggen verbinding met mensen en organisaties.

Missie: samen werken aan zelfstandigheid

  • Zij bieden zorg en ondersteuning om mensen met een beperking of gezondheidsproblemen zelfstandig te kunnen laten wonen.
  • Zij geven advies en ondersteuning bij het vinden van werk.
  • Als mensen niet in hun eigen inkomen kunnen voorzien, verstrekken ze bijstand.
  • Voor mensen met financiële problemen verzorgen ze budgetadvies en schuldhulpverlening.

Binnen deze visie – kernwaarden en missie past een stoelmassage in Dordrecht op locatie door the blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work heel goed – het bevordert inclusiviteit en zelfstandigheid van mensen met een visuele handicap.

Wij ontvingen veel positieve feedback. Eén van de medewerkers liet ons weten: ‘De masseur verdient een enorme pluim! Ik ben nog nooit gemasseerd en wist niet goed wat ik moest verwachten. Het was erg fijn en de masseur was heel zorgzaam en gerustellend!’.