Nationale Vitaliteitsweek & de Week van het Werkgeluk bij Driessen Groep is voor Vera Evers van de Driessen Groep in Helmond 1 groot feest!

Aan het woord Vera Evers van de Driessen Groep

Voor mij zijn deze twee elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden, want vitaliteit vergroot dagelijks mijn werkgeluk!

Tijdens de Nationale Vitaliteitweek krijgen we bij Driessen Groep de mogelijkheid om ‘andere’ vormen van vitaliteit uit te proberen. Zo kocht ik van mijn gespaarde Its My Life – Fitcoins® een héérlijke stoelmassage van The Chairmen at Work, nam ik deel aan een proefles Yin Yoga van de Yoga Kamer én boekte ik een interne ontspanningssessie om de werkdag in alle rust af te sluiten.

Ook de lunch op onze Brainport Human Campus stond in het teken van de Nationale vitaliteitsweek. Met vandaag als extraatje een gezonde smoothie gemaakt door mijn collega Eveline.

Kortom, voor mij een feestweek!! Hoe ziet jouw Nationale Vitaliteitsweek & de Week van het Werkgeluk eruit?!

𝘗𝘴. 𝘯𝘢𝘢𝘴𝘵 𝘢𝘭 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘰𝘯𝘵𝘴𝘱𝘢𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘴 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘩éé𝘭 𝘷éé𝘭 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘢𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨