Op 10 oktober – de Dag van de Mentale Gezondheid van de Mental Health Foundation – werden de medewerkers van Tiqets verwend met een stoelmassage op locatie in Amsterdam.

De Dag van de Mentale Gezondheid  is voor educatie, bewustzijn en als pleidooi bedoeld. Vanaf 1992 wordt de Dag gevierd, en inmiddels doen al 150 landen aan de Dag mee. De Dag had dit jaar de focus op mentale gezondheid op het werk. Zo leren we hoe we ons beter kunnen voelen op en over ons werk. Even geen stress dus! En er is niets dat zo ontspannend werkt als een stoelmassage op het werk!

Over Tiqets

Tiqets verbindt reizigers met directe, last-minute, mobiele tickets voor topmusea en attracties over de hele wereld.

Vanaf de start in 2014 hebben zij miljoenen mensen geholpen culturele ervaringen over de hele wereld te ontdekken en te omarmen met directe, last-minute en mobiele tickets. Tiqets is het meest vertrouwde ticketplatform voor musea en attracties ter wereld op Trustpilot.

Tiqets is opgericht door vier ervaren Nederlandse ondernemers die de moeilijkheden van reizen uit de eerste hand hadden ervaren. Mensen moesten in lange rijen wachten om toegang te krijgen tot toplocaties en konden op het laatste moment geen kaartjes krijgen voor populaire attracties, waardoor mensen werden ontmoedigd om überhaupt cultuur te ervaren.

In 2014 hadden deze ondernemers een innovatief idee: de telefoons die mensen op zak hebben gebruiken om het toegangsproces te versnellen. Nu gebruiken mensen Tiqets om gemakkelijk musea en attracties over de hele wereld te ontdekken, kopen en openen.

The Chairmen at Work te gast bij Tiqets

Vandaag, op de internationale Dag van de Mentale Gezondheid, waren wij te gast bij Tiqets.

Onze ervaren trainer Ingrid verzorgde voor de medewerkers een workshop ‘Even op adem komen’. Ook genoten de medewerkers van de heerlijk ontspannende stoelmassages van onze masseurs Sharita en Joost.

Mariska en Maartje, bedankt voor de opdracht en fijne samenwerking én de begeleiding van onze trainer en masseurs.
Op deze manier draagt Tiqets actief haar steentje bij aan de inclusievere samenleving van morgen!

Meer over de workshop Even op adem komen?

Stoelmassage Bij Tiqets Amsterdam 10 Oktober 2023
Stoelmassage Bij Tiqets Amsterdam