English

Zin in een ontspannende break tijdens een drukke werkdag? Boek dan nu stoelmassages bij The Chairmen at Work!
Met de stoelmassages van The Chairmen at Work bereik je in korte tijd een staat van totale ontspanning. En wist je dat stoelmassages ook energie geven?
Na een stoelmassage van 20 minuten (hoofd, nek, rug, schouders en armen) ga je weer helemaal opgeladen de werkvloer op.
Je kunt je kleding tijdens de massage gewoon aanhouden.

10 stoelmassages kopen met je Well-being budget

Onze masseur zal elke maand aanwezig zijn op de locatie in Amsterdam om stoelmassages te verzorgen.
Als er voldoende animo is, zal onze masseur ook maandelijks op de locatie in Rotterdam aanwezig zijn.

Je kunt met je Well-being budget een strippenkaart aanschaffen bij The Chairmen at Work, waarmee je tussen 1 oktober 2021 en 1 oktober 2022 10 afspraken in kunt plannen voor een heerlijk ontspannende stoelmassage. De kosten zijn € 400,00 voor een strippenkaart van 10 massages.
Aanmelden kan via pwc@thechairmenatwork.com. Na aanmelding ontvang je van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een link naar het online reserveringssysteem, waarmee je de 10 massages in kunt plannen. Tevens ontvang je een factuur, welke je kunt declareren bij PwC ten laste van je Well-being budget.

De strippenkaart kan onder de volgende voorwaarden worden afgenomen: 

  • Je geeft toestemming je gegevens te bewaren ten behoeve van het beheer van de afspraken. Deze gegevens zullen na volledige afname van de strippenkaart worden verwijderd uit onze database.
  • De strippenkaart heeft een waarde van 10 stoelmassages van ca. 20 minuten.
  • De strippenkaart is alleen geldig in het Well-being budgetjaar FY22. Het Well-being budget FY22 start op 1 oktober 2021 en eindigt op 30 september 2022.
  • De stoelmassages worden gegeven op een vaste, vooraf afgesproken locatie van PWC. Beschikbare locatie is Amsterdam (en bij voldoende animo ook Rotterdam).
  • De strippenkaart dient in één keer vooraf te worden betaald.
  • Medewerker krijgt na betaling van de strippenkaart toegang tot het reserveringssysteem.
  • Medewerker schrijft zich in op vooraf overeengekomen data en tijden middels het reserveringssysteem. Op de vooraf overeengekomen data wordt gemasseerd als er een minimaal aantal van 10 stoelmassages is gereserveerd op de betreffende dag.
  • Medewerker schrijft zich steeds in met hetzelfde zakelijke e-mailadres van PWC.
  • Er is geen restitutie mogelijk bij afmelden binnen 48 uur voor aanvang van de stoelmassage of bij no-show.
  • De strippenkaart is niet inwisselbaar voor geld.

LET OP: ben je zwanger? Dan mag je pas na 4 maanden zwangerschap gemasseerd worden.

Heb je een stoelmassage strippenkaart vóór 1 oktober 2021 vanuit jouw Well-being budget aangeschaft? Dan gelden deze voorwaarden.

The Chairmen at Work

The Chairmen at Work biedt kwalitatief hoogwaardige stoelmassages aan op locatie. De stoelmassages zijn bedoeld om een moment van ontspanning te bieden tijdens de werkdag. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat al onze masseurs een visuele beperking hebben. Kijk voor meer informatie op www.thechairmenatwork.com. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Aanmelden