SAS Nederland werkt vanuit de visie inclusief ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen samen met The Chairmen at Work. Slechtziende masseur Joost komt tweewekelijks masseren.

Massage 2.0 bij SAS Nederland

Verantwoord ondernemen bij SAS NederlandSAS Nederland is een bedrijf dat niet alleen opvalt door het leveren van hoogwaardige bedrijfssoftware. Ze gaan heel wat verder. De focus op kwaliteit zie je terug in alles wat dit bedrijf doet en uitstraalt. Zo is er veel aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen met onder andere acties voor de Voedselbank. Verder won SAS ‘De Beste bedrijfskantine’ verkiezing van NRC Next in 2014 en werd al meerdere keren uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work‘.

Niet zo heel gek dus dat juist SAS in aanraking kwam met sociaal ondernemer Joost Rigter. Ze hoorden over zijn initiatief van The Chairmen at Work en niet veel later waren de tweewekelijkse stoelmassages voor de medewerkers van SAS een feit.

Eddie Uittenbogaard is Hospitality Manager bij SAS Nederland en vindt het een geweldig initiatief:

“Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Mensen vinden het fijn even te kunnen ontspannen. Joost Kind komt om de week op donderdag en de massages zijn altijd volgeboekt. Hij had het meteen door toen ik een gevoelige arm had. Echt fantastisch hoeveel extra gevoel een slechtziende als Joost in zijn massages legt. We kunnen al niet meer zonder hem: Massage 2.0!”

A Great Place to Work, dat geldt zeker ook voor onze Chairmen at Work. Joost Kind werkt niet alleen in zijn eigen holistische massagepraktijk De Hele Mens, hij werkt ook graag voor The Chairmen at Work en zeker bij SAS. Joost: “Ik word bij het station afgehaald in een elektrische auto, goed begeleid in het pand door Hospitality, alles staat klaar in de ruimte waar ik masseer en krijg altijd een fantastische lunch.”

“Masseren is een mooie manier van contact maken. Door te voelen in plaats van praten. Mensen vinden het echt fijn even het werk ‘te vergeten’, een moment voor zichzelf te hebben en te kunnen ontspannen. En ze vinden het prettig dat hun werkgever de stoelmassages aanbiedt. Ik voel soms dingen die mensen niet eens hoeven te vertellen, ik geef advies en soms oefeningen mee. En wat ze wel vertellen daarover praat ik niet: dat is beroepsgeheim”, aldus Joost Kind.