Secretaressedag (20 april 2023) tip: Geef een ontspannen stoelmassage met impact op locatie aan je secretaresse of assistent en bevorder inclusiviteit.

Op donderdag 20 april 2023 is het weer Nationale Secretaressedag. Dit is dé dag waarop werkgevers hun secretaresse laten blijken hoe blij ze met hem of haar zijn.
Geef jouw secretaresse op deze dag een unieke beleving: onze stoelmassages op locatie staan voor totale ontspanning én inspiratie. Gewoon op je werkplek.

The Chairmen at Work werkt met professionele masseurs met een visuele beperking. Door het uitoefenen van hun vak, tonen onze masseurs hun talent. Ontdek hoe ook jij kunt denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en maak van secretaressedag een inclusieve secretaressedag.  Na afloop ga je met een opgeladen lijf én geest weer aan het werk!

De stoelmassage op locatie is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl de secretaresse op een speciaal ontworpen stoel zit en die gericht is op het verminderen van spanning en pijn in de nek, schouders, rug en armen. Hierbij worden de kleren aangehouden dus geen ongemakkelijke situaties op de werkvloer.

Een stoelmassage is een geweldige manier om te laten zien dat u waardering heeft voor uw secretaresse op Secretaressedag. U kunt een professionele masseur inhuren van de Chairmen at Work die bij uw bedrijf op locatie komt om stoelmassages te geven aan uw secretaresses.

Direct contact? Stuur dan een mail naar info@thechairmenatwork.com of bel naar 06-41766809.