Stoelmassage op de festival locatie in Bunnik bij Buitengoed de Boomgaard voor de medewerkers van Trinamiek door onze blinde en slechtziende maseurs.

Afgelopen donderdag 25 mei 2023 toverde onderwijsstichting Trinamiek het terrein van Buitengoed de Boomgaard om tot een heus Fest(r)ivalterrein voor al haar eigen medewerkers.

Foodtrucks, workshops, een silent disco, volop entertainment én onze stoelmassages waren verdeeld over maar liefst vier verschillende area’s!

Al voor de start – tot het einde – van het fest(r)ival stonden medewerkers van Trinamiek in de rij voor onze heerlijk ontspannende stoelmassages!

Vanaf 15:00 uur barstte voor 450 Trinamiekers het Trinamiekfeest van het jaar los op het speciaal voor deze dag ingerichte Festivalterrein. Het jaarlijkse paradepaardje van de stichting krijgt de naam ‘Festrival’. “We zijn heel erg trots op de eerste editie van dit hopelijk jaarlijks terugkerende feest”, vertelt Tanja Janszen, eventcoördinator bij Trinamiek, tijdens het feest. “Na maanden voorbereiding samen met een projectteam met medewerkers vanuit de hele stichting, waaronder leerkrachten, schoolleiders en medewerkers van ons servicebureau, hebben we samen volgens mij iets heel moois weten neer te zetten. Gelukkig kregen we er als kers op de taart ook de zon bij!”

Het was een fest(r)ival met een gouden randje! En een superleuke ervaring voor onze blinde en slechtziende masseurs om een stoelmassage op een festival te mogen geven.

Tanja en team: bedankt voor de logistieke ondersteuning, de begeleiding en verzorging van onze masseurs en niet in de laatste plaats voor de professionele organisatie van deze eerste editie!