Een stoelmassage in Amstelveen bij LTP Business Psychologen omdat zij een bijdrage willen leveren aan de inclusieve samenleving van morgen!

The Chairmen at Work is trots op de nieuwe samenwerking met LTP Business Psychologen. LTP verzorgt naast individuele talentselectie ook uitgebreide selectiedagen voor grote groepen medewerkers. Van onboarding tot upskillen en het duurzaam inzetten van talent. Van teamanalyses tot leiderschapsontwikkeling. Alles om talent binnen jouw organisatie te laten floreren.

Van talentselectie tot aan het ontwikkelen, doorgroeien en duurzaam inzetten van dit talent. Met onze psychologische inzichten, unieke data-analyses en de inzet van ervaren business psychologen adviseren wij organisaties bij uiteenlopende vraagstukken.

Zij dragen met de inzet van onze kwalitatief hoogwaardige stoelmassages niet alleen bij aan vitaliteit op de werkvloer, maar ook aan de inclusieve samenleving van morgen!

Simon, Engracia en team: bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie en in onze blinde en slechtziende masseurs en coaches!