Stoelmassage Hilversum bij Gemeente Hilversum

Stoelmassages in Hilversum tijdens de vitaliteitsweek van de Gemeente Hilversum door masseurs Joost en Barry van The Chairmen at Work. Heerlijk ontspannende stoelmassages voor de medewerkers van de gemeente Hilversum.

Door middel van stoelmassages helpen de blinde en slechtziende masseurs van de The Chairmen at Work bij het verlichten van spanningen in spieren, het verbeteren van de bloedsomloop, het verhogen van de flexibiliteit en het verminderen van stijfheid in het lichaam. De massages worden gegeven door ervaren en gecertificeerde masseurs.

Vitaliteit binnen de gemeente Hilversum

Naast de professionele ontwikkeling, op individueel en teamniveau, blijft Hilversum ook investeren in de vitaliteit van medewerkers. Medewerkers worden hoe dan ook geïnspireerd om meer te bewegen en aan hun gezondheid te werken. Dit doen ze door jaarlijks een Vitaliteitsweek te organiseren en tussentijds met diverse aansprekende activiteiten.andacht aan de vitaliteit van haar medewerkers en tijdens de vitaliteitsweek zijn er extra activiteiten.

Investeren in diversiteit en inclusiviteit

De gemeente Hilversum vindt het belangrijk dat iedereen optimaal kan deelnemen, ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, gender, inkomen, talent en beperking in de samenleving. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Hilversum als inclusieve werkgever, waar de samenwerking loopt met Diversiteit in Bedrijf, kenniscentrum van de Stichting van de Arbeid. Veranderingen volgend op het wetsvoorstel “Wet toezicht gelijke kansen bij werving en selectie” worden gevolgd. Daarnaast neemt Hilversum ook deel aan de Nederlandse Inclusiviteit Monitor (NIM). De NIM bestaat uit twee onderdelen: de Beleidsscan Inclusiviteit en de Medewerkersscan Inclusiviteit. Aan de hand van de resultaten van de beleids- en medewerkersscan worden aanbevelingen gegeven in de vorm van een rapport om het diversiteitsbeleid verder te optimaliseren (https://www.nederlandseinclusiviteitsmonitor.nl/de-monitor). De stoelmassages door de masseurs van The Chairmen at Work passen helemaal in het streven naar inclusiviteit het verbeteren van de vitaliteit. Bovendien is het voor de werknemers ook nog eens een heel prettige “break” in de dag. De medewerkers van de gemeente hilversum genoten zichtbaar en waren dankbaar dat hun werkgever dit aanbood.

Marit, bedankt voor deze mooie opdracht, de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.
Op deze manier draagt de gemeente Hilversum actief haar steentje bij aan de inclusieve samenleving van morgen!