The Chairmen at Work bestaat 10 jaar!

The Chairmen at Work bestaat 10 jaar. Oprichter Joost Rigter en manager Barry Harms blikken terug op 10 jaar succes met The Chairmen at Work.

Joost Rigter

Joost Rigter: ‘Vanaf mijn zesentwintigste zag ik al niet heel veel meer, maar ik ben gewoon doorgegaan. Ineens was het op.
Mijn zicht reduceerde tot twee procent en ik kon niet meer functioneren. Ik ben een jaar intensief gaan revalideren bij Koninklijke Visio. Ik dacht te leren omgaan met mijn visuele beperking, maar het werd veel méér dan dat. Het mooiste was de onafhankelijkheid die ik ervaarde, ondanks mijn steeds minder wordende zicht. De revalidatie groeide uit tot een nieuw begin, een tweede kans. Ik vond waar ik goed in ben. Ik had het gevoel dat ik er weer toe deed en dat gaf zoveel kracht en energie! In dat jaar ben ik mijzelf geworden.

Van nature ben ik een verbinder. Ik heb snel een klik met mensen en zij met mij. Ik krijg heel veel energie als ik personen (en hun talent) bij elkaar kan brengen. Daarom ben ik ook tien jaar geleden The Chairmen at Work begonnen. In die tien jaar hebben wij al veel impact gemaakt door onze masseurs en coaches in te zetten in het bedrijfsleven. Ik ben er van overtuigd dat wij nóg meer mensen met een visuele beperking aan werk kunnen helpen. Onze masseurs en coaches geven, naast kwalitatief hoogwaardige massages en vitaliteitsworkshops, een fris en nieuw perspectief en leren medewerkers van onze klanten hoe te focussen op mogelijkheden en niet op beperkingen. Dat gun ik iedereen!’

Barry Harms

Barry Harms: ‘De afgelopen twee en een half jaar hebben wij serieuze stappen gezet om onze organisatie verder te professionaliseren om het groeiplan dat wij voor ogen hebben te realiseren. Dit doen wij met het Impact First principe, dat gelooft in de kracht van impactgerichte ondernemers en social enterprises. Met geld als middel, impact als doel en winst als resultaat. Vorig jaar hebben wij, ten opzichte van het beste jaar (2019), een groei van ruim 40% gerealiseerd. Dat betekent ook dat wij weer een aantal nieuwe masseurs aan ons verbonden hebben. Zelfverzekerd en onafhankelijk je werk kunnen doen – waar je passie en talent ligt – dat inspireert en geeft veel voldoening! Dat is onbetaalbaar!’

Ter ere van ons 10-jarig bestaan presenteren wij vol trots ons jubileumlogo, dat wij dit jaar in onze uitingen zullen gebruiken.
Het is ontworpen door en in samenwerking met FORZE .

 

The Chairmen at Work bestaat 10 jaar