Een stoelmassage op een festival door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work kan een inspirerende aanvulling zijn op het evenement en een welkome ontspanningsactiviteit bieden aan festivalgangers. Ook de organisatie van het 2Samen Festival in Delft – kinderopvang waarbij het respect voor ieders eigenheid centraal staat – zocht een impactvolle invulling voor hun festival.

2Samen biedt professionele kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Den Haag, Naaldwijk en Monster.

Afgelopen woensdag 21 juni 2023 organiseerde Kinderopvang 2Samen het ‘2Samen Festival’, op de prachtige locatie van Lijm & Cultuur in Delft.
Medewerkers van de ruim 65 locaties in Den-Haag, Naaldwijk en Monster konden onder andere deelnemen aan diverse inspirerende workshops, een silent disco én plaatsnemen in één van onze vijf massagestoelen.

De animo voor de heerlijk ontspannende stoelmassages van onze masseurs – Barry, Charlie, Angèle, Sharita en Jennifer – was bijzonder groot!
Het was fijn om zoveel blije gezichten te zien na afloop.

Machteld en team: bedankt voor deze mooie opdracht, waarbij onze maatschappelijke concepten elkaar heel mooi versterkten.
De professionele organisatie van het evenement was in handen van KAAT&CO. Bedankt voor de begeleiding en verzorging van onze masseurs!

Een stoelmassage biedt niet alleen ontspanning

Voor velen een ontdekking én verwondering dat een stoelmassage niet alleen ontspanning biedt, maar ook hernieuwde energie geeft!